Sony predstavil digitalni fotoaparat Cyber-shot T2

Sony Cyber-shot T2 je popolna izbira za shranjevanje in priročen ogled zbirke digitalnih slik, kjerkoli že ste. Vsem, ki so navdušeni nad sodobno tehnologijo, omogoča preprost prenos priljubljenih slik v spletne dnevnike in spletne albume. S fotoaparatom Cyber-shot T2 lahko dosegate fantastične rezultate, kar omogočata visokokakovostni objektiv Carl Zeiss® s 3-kratnim optičnim zoomom in ločljivost 8,1 milijona slikovnih pik, ki zagotavlja jasnejše in čistejše slike. Mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ zagotavlja hitro in izjemno odzivno delovanje ter prvovrstne fotografije. (Sporočilo za javnost) *

Videz in funkcije, zaradi katerih je nekaj posebnega
Zdaj lahko v žep ali torbico na neverjetno preprost in priročen način spravite vse svoje dragocene fotografije.

Čudovito oblikovan Cyber-shot T2 se od drugih razlikuje po najsodobnejšem videzu in možnosti izbire med več barvnimi izvedbami.

Toda lepota ni vse. V Cyber-shot T2, ki je opremljen z zmogljivim pomnilnikom in s funkcijami za fotoalbum, lahko shranite za poznejši ogled vse svoje digitalne slike .

T2 omogoča s svojimi naprednimi funkcijami izjemno preprosto izbiranje najljubših slik in prenašanje v spletne dnevnike ter albume.

Vrhunska kakovost fotografij

Sonyjeva dvojna tehnologija proti zamegljenosti združuje visoko občutljivost in optični stabilizator slike Super SteadyShot, ki skupaj zagotavljata jasnejše slike pri fotografiranju iz roke, v zaprtih prostorih ali pri šibki svetlobi.

Več nasmehov

Zmogljiva Sonyjeva tehnologija za zaznavanje obrazov optimira ostrenje, osvetlitev, bliskavico in druge nastavitve ter tako zagotavlja lepše portrete prijateljev in družine.

Funkcija Smile Shutter, ki sproži zaklop v trenutku nasmeha, bo zagotovo navdušila vse tiste, ki radi "fotografirajo ljudi".

V skupini oseb lahko z dotikom zaslona izberete en obraz in zaklop se nato sproži samo takrat, ko se izbrana oseba nasmehne. In rezultat? Veliko nasmejanih obrazov in manj neuspelih posnetkov.

Velik zaslon LCD na dotik omogoča izjemno preprosto ogledovanje slik Velik zaslon LCD na dotik omogoča izjemno preprosto ogledovanje slik


Več načinov za uživanje v slikah
Velik in jasen 2,7-palčni zaslon LCD na dotik vam nudi čudovit pogled na vaše slike in omogoča izjemno preprosto uporabo fotoaparata T2.

Za še večjo sliko lahko fotoaparat T2 z uporabo dodatnega kabla HD na preprost način povežete s televizorjem BRAVIA ali z zaslonom visoke ločljivosti.

Novi način PhotoTV HD omogoča ogled dih jemajočih fotografij na najnovejših televizorjih BRAVIA. O rezultatih se morate prepričati na lastne oči, da lahko verjamete. Uživate lahko tudi v ogledu diaprojekcij visoke ločljivosti z glasbeno spremljavo.

Prostor za vse vaše spomine
Notranji pomnilnik z zmogljivostjo 4 GB zagotavlja dovolj prostora za približno 1250 fotografij najvišje kakovosti. V ločljivosti VGA pa lahko shranite več kot 40.000 slik, kar je dovolj za vse življenje.

Iz osebnega računalnika lahko osvobodite tudi druge svoje fotografije. Prenesite jih v fotoaparat T2 in imejte v žepu ali torbici vse svoje spomine, ki jih lahko na priročen način pokažete prijateljem ali družini, ko ste zunaj ali na poti.

Enostavna izmenjava slik in brezskrbno prenašanje v strežnik
Spletni dnevniki in spletne strani za izmenjavo fotografij dodajajo uživanju v slikah novo dimenzijo. Označevanje, popravljanje in prenašanje najljubših posnetkov so lahko včasih zahtevna in zamudna opravila, toda ne s fotoaparatom Cyber-shot T2.

Nova Sonyjeva tehnologija Sharemark poenostavlja označevanje in samodejno spreminjanje velikosti izbranih posnetkov. Prihrani vam veliko časa in vam omogoča, da pripravite slike za prenos v strežnik tudi brez uporabe računalnika.

Ko vzpostavite povezavo z internetom, lahko slike prenesete v foto spletni dnevnik in na strani za izmenjavo fotografij.

S fotoaparatom Cyber-shot T2 je izmenjava spominov preprosta kot še nikoli doslej.

*Sporočilo za javnost povzeto iz spletne strani: http://www.sony.si

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.