Kyocerini večnamenski napravi KM-2560 in KM-3060

Xenon forte sporoča, da je Kyocera predstavila novo večnamensko napravo formata A3, ki lahko hkrati opravlja več nalog brez prekinitev delovnega toka. Na novi napravi tako lahko en uporabnik tiska, drugi pa sočasno skenira dokumente. Namenjena je malim in srednje velikim pisarnam ali oddelkom znotraj večjih podjetij in organizacij. Na voljo sta dva modela, KM-2560 in zmogljivejši KM-3060. Večnamensko napravo KM-2560/KM-3060 odlikuje enostavna in intuitivna uporaba. Barvni zaslon LCD, občutljiv na dotik, pomaga uporabnikom s prikazom povezanih možnosti. (Sporočilo za javnost)

Dokumente, shranjene na disku, je mogoče poiskati s preglednim brskanjem med barvnimi podobami dokumentov.Za udobno upravljanje skrbi možnost nastavitve kota zaslona. Naprava je kompaktne oblike, udobnemu dostopu do kasete s papirjem pa so namenjeni posebni izvlečni ročaji.

KM-2560/KM-3060 lahko natisne 25 oziroma 30 obojestranskih listov na minuto. Na voljo sta še možnosti črno-belega kopiranja dokumentov formata A4 in obojestransko barvno skeniranje. Skenirane dokumente je mogoče poslati več prejemnikov naenkrat preko funkcije scan-to-email ali preko funkcije scan-to-FTP. Integriran je imenik, v katerega je mogoče shraniti do 2.000 naslovov za pošiljanje dokumentov.

Koristna funkcija je tudi neposredno tiskanje dokumentov PDF preko pomnilniškega ključka USB, ki omogoča tiskanje dokumentov brez uporabe osebnega računalnika. Seveda so na voljo tudi napredne varnostne možnosti, kot so paket za varnost podatkov in šifriranje dokumentov PDF. 

Večnamenska naprava KM-2560/KM-3060 je na slovenskem trgu na voljo že od 2.728,50 evrov + DDV.
 
 
 
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.