Kyocerina nova ponudba večnamenskih naprav A3

Xenon forte je na slovenskem trgu predstavil tri nove večnamenske naprave podjetja Kyocera, ki delovnim skupinam in oddelkom nudijo zanesljivo upravljanje dokumentov A3. Nove naprave KM-C2525E, KM-C3232E in KM-C4035E, ki zamenjujejo dosedanje modele KM-C2525, KM-C3225 in KM-C3232, odlikuje visoka raven storilnosti in več zanimivih novih varnostnih funkcij. (Sporočilo za javnost)

Napravi KM-C2525E in KM-C3232E lahko tiskata črno-bele in barvne dokumente s hitrostjo 25 oziroma 32 strani na minuto, KM-C4035E pa kopira in tiska s hitrostjo 35 barvnih strani na minuto (40 črno-belih). Zaradi hitrega segretja naprave na delovno temperaturo, ki traja samo 45 sekund, uporabnikom ne bo treba dolgo čakati na začetek dela. S pomočjo kratke poti papirja je mogoče prvo kopijo natisniti že v manj kot 6 sekundah. Zmogljiv procesor in velik pomnilnik omogočata sočasno obdelavo več opravil hkrati.

Kyocerine večnamenske naprave A3 standardno omogočajo tiskanje, kopiranje in skeniranje, opcijsko pa je na voljo tudi omrežni faks. Vse naprave standardno podpirajo obojestransko tiskanje, za optimalno storilnost in učinkovitost pa lahko uporabniki izbirajo med različnimi možnostmi podajanja papirja in obdelave. Opremljene so s širokim vrtljivim zaslonom za enostavno uporabo v različnih pogojih.

Naprave temeljijo na edinstveni Kyocerini tehnologiji ECOSYS (okrajšava za Economy, Ecology in System). ECOSYS je ključen Kyocerin koncept, ki temelji na trajnih komponentah. Zaradi tega je na najnižjo možno raven zmanjšana potreba po zamenjavi delov naprav, kar prihrani čas in denar ter zmanjša vpliv na okolje. Toner pri vseh novih modelih večnamenskih naprav A3 je potrebo zamenjati le po vsakih 300.000 straneh.

Vse naprave so standardno opremljene z možnostjo šifriranja in stiskanja dokumentov PDF. Uporabniki lahko pri skeniranju dokumentov v format PDF nastavijo geslo, potrebno pri kasnejšem odpiranju dokumentov. Dokumenti so s tem zaščiteni pred nezaželenim branjem nepooblaščenih uporabnikov. Dokumente PDF je prav tako mogoče opremiti z zaščito pred nadaljnjim tiskanjem in/ali urejanjem. Šifriranje dokumentov PDF je idealno za zaupne ali občutljive dokumente, kot so plačilni listi, podrobnosti o bančnih računih, politični ali vojaški dokumenti, rezultati izpitov in zdravniških pregledov in podobno. Stiskanje dokumentov PFD pa lahko zmanjša datoteke tudi do 40 odstotkov, s čimer se ob nespremenjeni kakovosti dokumentov zmanjša obremenjenost omrežij.

Raziskave so pokazale, da uporaba barv v dokumentih skrajša odzivni čas, izboljša razumevanje in pomnjenje informacij ter olajša komunikacijo in izmenjavo idej. Uporaba barv tako organizacijam dejansko prihrani denar. Kyocerine večnamenske naprave z dolgotrajnimi komponentami, zanesljivostjo, enostavnostjo uporabe in visoko storilnostjo prinašajo delovnim skupinam in oddelkom vse prednosti barvnega tiska brez skrbi zaradi stroškov.

Naprave KM-C2525E, KM-C3232E in KM-C4035E so na slovenskem trgu na voljo že od 3.990,00 evrov brez DDV.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.