Canonove večfunkcijske naprave z možnostjo tiskanja v barvah

Canon Europe je predstavil tri nove črno-bele večfunkcijske tiskalnike, ki omogočajo tudi tiskanje v barvah. Canonovi hitri in zdržljivi iR3180C/Ci, iR5880C/Ci in iR6880C/Ci so namenjeni manjšim delovnim skupinam v korporacijah ter malih in srednjih podjetjih, ki tiskajo večinoma črno-belo, občasno pa tudi v barvah. (Sporočilo za javnost)

Nove naprave omogočajo visoke hitrosti tiskanja, saj iR5880C/Ci zmore 58 strani na minuto, iR6880C/Ci pa 68 str/min v črno-beli tehniki, oba pa v barvah tiskata s hitrostjo 16 str/min. Cenejši iR3180C/Ci tiska s hitrostjo 31 in 7 str/min črno-belo oziroma v barvah.

Nove Canonove naprave odlikuje robustnost, višja raven zanesljivosti zaradi trdnejše konstrukcije ohišja in dolgotrajna obstojnost tiskalnega bobna.

Paul Rowntree, vodja trženja za Evropo pri Canon Europe, je ob tem dejal: »Podjetjem, ki tiskajo večinoma črno-belo, občasno pa potrebujejo tudi barvni izpis, barvni tiskalnik predstavlja previsok strošek. Canon je predstavil izboljšano serijo večfunkcijskih naprav za podjetja, ki občasno potrebujejo funkcionalnost barvnih tiskalnikov.«

Uporabniki lahko izbirajo med šifriranjem ali brisanjem podatkov na vgrajenih trdih diskih, s si čimer zagotovijo popolno varnost podatkov. Poleg tega iR3180C/Ci, iR5880C/Ci in iR6880C/Ci podpirajo mednarodni varnostni standard Common Criteria. Ta zagotavlja varnost poslovno kritičnih podatkov vladnih služb, izobraževalnih in finančnih ustanov ter pravnega sektorja.

Canon iR3180C/Ci, iR5880C/Ci in iR6880C/Ci je mogoče enostavno integrirati v obstoječ sistem tiskalnikov, administratorjem pa omogočajo nadzor nad stroški tiskanja prek sistema iWAMS (Access Management System), prav tako pa z njim določajo pravice uporabe barv in končne obdelave. Osebna identifikacija na napravah omogoča spremljanje zgodovine tiskanja za učinkovitejše upravljanje porabe tiskalniških sredstev.

Večfunkcijske naprave Canon iR3180C/Ci, iR5880C/Ci in iR6880C/Ci so že na voljo.

 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.