Kyocerini kopirni stroji A3 KM-2540 in KM-3040

Podjetje Xenon forte sporoča, da je Kyocera Mita predstavila nova črno-bela kopirna stroja formata A3, namenjena malim in srednje velikim delovnim okoljem. KM-2540 in KM-3040 sta idealni napravi za uporabnike, ki potrebujejo zanesljiv in učinkovit kopirni stroj. Poseben poudarek je na preprosti uporabi, zaradi česar sta posebej primerni za prostore, kot so šole, knjižnice in druge javne ustanove, kjer z njima rokujejo zelo različni uporabniki. (Sporočilo za javnost)

Napravi KM-2540 in KM-3040 sta bili zasnovani za preprosto in intuitivno uporabo. Odlikuje ju velik in pregleden zaslon, občutljiv na dotik, ki omogoča hitro premikanje med funkcijami. Zaslonu je prav tako možno spremeniti nagib, kar olajša delo v različnih pogojih. Visokozmogljiv večnamenski pladenj je integriran v ohišje naprave, kar prihrani prostor in prispeva k lepšemu videzu. Kasete za papir imajo izvlečne ročaje za enostavno odpiranje brez napora.

KM-2540 in KM-3040 omogočata kopiranje s hitrostjo 25 oziroma 30 strani na minuto. Standardno je podprto obojestransko kopiranje, ki poteka skoraj tako hitro kot enostransko, kar izboljša storilnost in zmanjša porabo papirja. Obe napravi prav tako odlikuje izjemno hitro ogretje na delovno temperaturo – od vklopa je za ogretje potrebnih samo 15 sekund, iz stanja pripravljenosti pa samo 10 sekund.

Dodatna prednost najnovejših kopirnih strojev Kyocere Mite je standardno velik prostor za papir že v osnovni konfiguraciji. KM-2540 in KM-3040 imata dve kaseti za 500 listov in 200-listni večnamenski pladenj – skupaj kar 1.200 listov. Uporabnikom, ki potrebujejo več funkcionalnosti, so kot možnost na voljo še sistemi za tiskanje in faks.

Z dolgotrajnimi komponentami in izjemnimi bobni, ki lahko natisnejo do 300.000 listov A4, nudita napravi KM-2540 in KM-3040 visoko zanesljivost, malo vzdrževanja in neprekinjen delovni tok.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.