Lexmarkove večopravilne naprave z dvakrat več črnila

Skladno z rastočimi zahtevami malih podjetij in domačih uporabnikov (SOHO) je Lexmark predstavil novo Professional serijo večopravilnih naprav s kartušami z večjo količino črnila. Serija večopravilnih naprav Professional trenutno obsega štiri modele - Lexmark X9575 Wireless All-in-One, Lexmark X6575 Wireless All-in-One, Lexmark X4875 Wireless All-in-One ter Lexmark X5075 All-in-One. (Sporočilo za javnost)

"Segment SOHO-uporabnikov se vsak dan sooča s potrebami po tisku visokokakovostnih dokumentov in oddajanju le-teh v kratkih rokih. Zato potrebujejo robustno, zanesljivo in dostopno napravo, ki bo kos vsem izzivom," je povedal Paul A. Rooke, Lexmarkov izvršni podpredsednik in vodja enote za tiskalnike, namenjene domači rabi. "Naša nova serija večopravilnih naprav Professional ponuja prav to - visoko produktivnost, ki jo omogočajo vgrajeni brezžični vmesnik, enoto za obojestranski tisk ter predali za večje količine papirja. Ključna novost pa so kartuše, ki vsebujejo dvakrat več črnila od običajnih."

Kartuše z dvojno količino črnila so že nameščene v novih tiskalnikih, kupci pa jih lahko po njihovi izrabi nadomestijo bodisi s standardnimi bodisi z visokozmogljivimi. Najzmogljivejši Lexmark X9575 Wireless AIO ponuja - skeniranje, faksiranje in dostop do bralnika kartic, tako žično kot brezžično, vgrajena enota za obojestranski tisk dokumentov, avtomatski podajalnik, 150-listni vhodni predal ter dodatne predale za papir, izpis 33 strani v minuti (ČB) oz. do 28 barvnih strani, uporaba pigmentnih črnih, ki so odporna na vodo in druge vplive iz okolja. Lexmark X9575 je prav tako štiri-v-enem naprava, ki natisne 28 črno-belih oz. 24 barvnih strani na minuto, Lexmark X4875 je t.i. tri-v-eni napravi in zmore natisniti 30 črno-belih oz. 27 barvnih strani na minuto, nima pa vgrajene faks naprave in samodejnega podajalnika. Lexmark X5075 je tudi naprava tiri-v-eni, ki ima serijsko vgrajeno telefonsko slušalko.

V Ameriki bodo novi večopravilni Lexmarki na prodaj od 100 do 250 dolarjev.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.