Nova barvna večopravilna naprava Lexmark X560n

Pri Lexmarku so predstavili novo lasersko večopravilno tiskalniško napravo za podporo upravljanju z dokumenti za srednje velike delovne skupine. Lexmark X560n poleg visokokakovostnega tiskanja v barvah ponuja številne dodatne možnosti zahtevnim poslovnim uporabnikom. Naprava ustreza vsem okoljevarstvenim priporočilom standarda Energy Star, zato predstavlja idealno tiskalniško rešitev za osveščene uporabnike. (Sporočilo za javnost)

»Lexmark X560n je nov član večkrat nagrajene družine vrhunskih večnamenskih naprav, namenjenih pisarniškim okoljem z večjimi obremenitvami,« je povedal Marty Canning, Lexmarkov podpredsednik in vodja oddelka za tiskalniške rešitve in storitve.


Lexmark X560n je mrežna tiskalniška večopravilna naprava, namenjen resnemu delu in pogostemu tiskanju dokumentov. V minuti zmore izpisati do 31 črno-belih oz. do 20 barvnih strani, obenem pa ponuja tudi možnosti hitrega kopiranja in faksiranja dokumentov. Za dodaten dvig produktivnosti Lexmark X560n premore 50-listni samodejno podajalnik papirja, ki olajša faksiranje, skeniranje in/ali kopiranje večstranskih dokumentov.


Naprava je enostavna za upravljanje in vzdrževanje, saj premore dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo potrošnega materiala, s čimer dosega nizke stroške izpisa. Lexmarka X560n je moč opremiti s tonerji (vseh štirih barv), katerih kapaciteta zadostuje za izpis do 10.000 strani, obenem pa je taka rešitev tudi manjša obremenitev za okolje, saj se v življenjski dobi naprave zamenja bistveno manj tonerjev. Uporabniki lahko izrabljene tonerje vrnejo prodajalcem Lexmarkovih izdelkov, ti pa bodo poskrbeli za ustrezno reciklažo.


Lexmark X560n je opremljen še z zmogljivo programsko opremo, ki uporabnikom olajša opravila, katera zadevajo skeniranje, deljenje in organiziranje dokumentov. S pomočjo namenske programske opreme lahko uporabniki dokumente pretvorijo neposredno v PDF-datoteke ali pa jih prenesejo v programe za obdelavo besedila oz. tabel, vse to zahvaljujoč tehnologiji optičnega prepoznavanja znakov. Da bi lahko pridobili še več časa, programska oprema omogoča zajem dokumentov tudi v druge aplikacije, nameščene na računalnikih uporabnikov.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.