Fototiskalnik PIXMA iP2600

Canon nadaljuje s širitvijo ponudbe visokokakovostnih domačih fototiskalnikov, in sicer z modelom PIXMA iP2600. Ta novi tiskalnik vstopnega razreda bo zamenjal model PIXMA iP2500, namenjen pa je uporabnikom, ki iščejo ugodno napravo za visokokakovosten tisk fotografij. Fotografijo, velikosti 10x15 cm, natisne v vsega 55 sekundah, ločljivost izpisov pa je 4800x1200 točk na palec. Tiskalna glava FINE z integrirano kartušo skrbi za natančen izpis s kapljicami, velikosti dveh pikolitrov. (Sporočilo za javnost)

Z osveženo obliko in videzom PIXMA iP2600 prinaša eleganco z visoko dodano vrednostjo. Odeta je v svetlečo črno barvo s srebrnimi poudarki. Njena oblika izžareva videz kakovosti, ki ga običajno povezujemo z veliko dražjimi tiskalniki.

Tiskalniku je priložena programska oprema Easy-PhotoPrint EX software za enostavno izpisovanje fotografij. Aplikacija Auto Image Fix uporablja tehnologije prepoznavanja obrazov in analize motiva za samodejno popravljanje barv, kontrasta in svetlosti.

»V vstopnem razredu fototiskalnikov je kakovost ključna,« je dejal Mogens Jensen, vodja oddelka Canon Consumer Imaging za Evropo. »Kakovost PIXME iP2600 poudarja že njegova oblika, zmogljivost tiskati v visoki ločljivosti pa uporabnikom prinaša kakovost po ugodni ceni.«

Značilnosti nove PIXME iP2600:
• Osvežena oblika z zbiralnikom papirja
• Ločljivost 4800x1200 točk, tehnologija FINE
• Studijska kakovost fotografij 10x15 cm brez roba v 55 sekundah
• Hitro tiskanje dokumentov: 22 str./min črno-belo, 17 str./min barvno
• Črnilo ChromaLife100 za stoletno obstojnost fotografij

Izjemna hitrost tiskanja omogoča, da so fotografije studijske kakovosti na voljo v manj kot minuti. Mikrošobe brizgajo črnilo v kapljicah, velikosti dveh pikolitrov, s tehnologijo tiskalnih glav FINE in ločljivostjo 4800 x 1200 točk pa je izpis zelo čist. Združevanje natančnosti in hitrosti tiskalniku iP2600 omogoča izpisovanje fotografij 10 x 15 cm v 55 sekundah. Fotografije v albumu ohranijo svojo kakovost 100 let, zahvaljujoč sistemu ChromaLife100.

Hitrost izpisovanja dokumentov je 22 strani na minuto (črno-belo) in 17 strani na minuto (barvno). Sistem kartuš FINE uporablja ločeno pigmentno črnilo za izpis močne črne barve.

 
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.