Samsung i8

Samsung i8 je multimedijski fotoaparat, ki ima poleg fotografiranje še sedem drugih uporabnih funkcij, kot so gledanje filmov z uporabo PMP, predvajanje glasbe MP3, potovalni vodič in pregledovalnik teksta. Navdih za obliko so oblikovalci dobili pri gladkem, okroglem kamenčku, ki nas sili, da ga moramo prijeti. Na voljo je v štirih različnih barvah: bela, črna, modra in roza, ki so atraktivne predvsem za mlajšo generacijo. (Sporočilo za javnost)

Samsung i8 je majhen kot kreditna kartica, prinaša pa izjemne zmogljivosti. Opremljen je z natančnim slikovnim senzorjem z ločljivostjo 8 megapikslov in 3x optičnim notranjim zoom-om, ki ob vklopu ne povzroči nobenega zvoka. LCD zaslon velikosti 2.7" (6,68cm) omogoča enostavno pregledovanje ustvarjenih posnetkov.

Možno je snemanje SVGA video posnetkov, med snemanjem pa je na voljo optični zoom. Uporabnik ima na voljo tudi uporabne funkcije, kot so pavza, nepretrgan posnetek in delni posnetki datoteke.

i8 ima optimizirano popravljanje tresenja, uveljavljeno tehnologijo slikovnega procesiranja. V slabih svetlobnih pogojih pa je tresenje zmanjšano s podporo ISO 1600. Funkcija DIS (Digital Image Stabilization) je Samsungova unikatna tehnologija, ki lahko prikaže naravne barve v temnih pogojih brez uporabe bliskavice.

Na voljo je še mnogo drugih funkcij: funkcija "Photo Style Selector" omogoča fotografiranje z izbranimi stili ki jih je možno vnaprej pogledati. Barvni filter spremeni del fotografije v črno-bel ton. Funkcija "Smart tools" lahko ustvari številne zabavne fotografije, brez uporabe računalnika in zadovolji kreativno naravo fotografov. Meniji so animirani s flash-em in so pregledni in enostavni. Na voljo je funkcija "Slide show", ki uporabniku omogoča, da pregleduje posnetke ob glasbeni spremljavi. Samsung i8 ima vgrajenega 195MB spomina, ter režo za MMC, SD in SDHC spominsko kartico. Velikost fotoaparata je 90.7 x 58 x 19.9 mm.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.