Canon s prvim produkcijskim bralnikom za srednje delovne obremenitve

Canon Europe je napovedal svoj prvi produkcijski bralnik za srednje delovne obremenitve – imageFORMULA DR-10X.

Namenjen velikim podjetjem in profesionalnim studiem, imageFORMULA DR-X10C predstavlja Canonovega paradnega konja v obsežnem naboru bralnikov imageFORMULA. Združuje visoko hitrost barvnega skeniranja, zanesljivo in inovativno podajanje dokumentov ter veliko slikovno kakovost, lastnosti, ki zagotavljajo visoko hitrost skeniranja v okoljih s srednjo delovno obremenitvijo. (Sporočilo za javnost)

Canon v ta segment trga z novim imageFORMULA DR-X10C prinaša inovativne rešitve, ki zagotavljajo enostavno uporabo, kakovost in zanesljivost. Nova naprava samodejno zaznava velikost in poševnost dokumentov z namenskim slikovnim tipalom ter v primeru dvojnega podajanja ponovno naloži dokument. Funkcija Active Separation Torque Control omogoča, da je veliko različnih medijev – tudi zelo tankih, občutljivih dokumentov – zanesljivo ločenih in obdelanih. ImageFORMULA DR-X10C zagotavlja skeniranje brez prahu, saj ima vgrajene metlice, ki pred vsakim branjem očistijo slikovno steklo.

Status paradnega konja si je novi bralnik prisvojil tudi z zmogljivimi lastnostmi obdelave dokumentov, kot so samodejno zaznavanje barv, prepoznavanje usmerjenosti besedila in napredno popravljanje videza besedil. Priložena je tudi Canonova zmogljiva in uporabnikom prijazna programska oprema za branje dokumentov, Capture Perfect.

ImageFORMULA DR-X10C je sposoben barvno skenirati do 100 pokončnih strani in 200 slik na minuto pri ločljivosti 200 in 300 dpi (128 strani/min, 256 slik/min pri ležečih dokumentih). Tako kot vsi Canonovi izdelki je tudi novi optični bralnik zasnovan z najvišjo stopnjo trpežnosti in zmore do 60.000 branj na dan.

Sean Suematsu, vodja trženja novih poslovnih rešitev za Evropo pri Canonu Europe, je ob predstavitvi dejal: »Digitalno zajemanje in izmenjava papirnih dokumentov je postalo temeljna poslovna potreba. Predstavitev Canonovega bralnika najvišjega razreda je pomemben korak, saj velikim podjetjem in organizacijam, kot so finančne inštitucije, vladne ustanove, šole in sodišča, prinaša visoko hitrost skeniranja in velike zmogljivosti.«

Canon ima po podatkih InfoSourca največji tržni delež na evropskem trgu produkcijskega skeniranja manjšega obsega od leta 2005. »ImageFORMULA DR-X10C gradi na Canonovih bogatih izkušnjah s širšega trga bralnikov. Z novo napravo prvič vstopa na trg srednjega produkcijskega obsega in sledi januarski predstavitvi bralnikov za delovne skupine – imageFORMULA DR-2010C in imageFORMULA DR-2510C. Canon namerava z novo napravo povečati svojo prisotnost na vseh področjih produkcijskega skeniranja.«

Canonov imageFORMULA DR-X10C je že na voljo po vsej Evropi.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.