Canon predstavil tiskalnik iRC2380i

Canon Europe je predstavil novost v svojem naboru večfunkcijskih tiskalnikov serije iRC – iRC2380i. Gre za stroškovno učinkovit večfunkcijski tiskalnik vstopnega razreda, namenjen malim in srednje velikim podjetjem ter delovnim skupinam, ki redno tiskajo v barvah. (Sporočilo za javnost)

iRC2380i omogoča enostavno namestitev v poslovno omrežje in ima prav tako možnost priključitve na brezžično omrežje LAN, zaradi česar je njegova umestitev v pisarniško okolje neodvisna od ostale opreme. Njegova kompaktna zasnova omogoča optimalno izrabo pisarniškega prostora.

Nova naprava ponuja zanesljivo, visokokakovostno barvno tiskanje na osnovi Canonove edinstvene tehnologije s štirimi bobni. iRC2380i natisne do 23 strani na minuto v barvah ali črno-belo, v osnovni izvedbi pa je opremljen z aplikacijo iSend, ki omogoča skeniranje dokumentov in njihovo distribucijo v elektronski obliki na različne naslove.

Mala in srednja podjetja ter delovne skupine se vedno bolj zavedajo pomena varnosti podatkov, še posebej v pravnem in vladnem sektorju ter izobraževalnih in finančnih ustanovah. iRC2380i odlikujejo izboljšane varnostne lastnosti, kot so šifriranje podatkov, zaščita z gesli in brisanje trdih diskov. Vse to zagotavlja varnost občutljivih poslovnih dokumentov.

Nova večfunkcijska naprava, ki je na voljo po konkurenčni ceni, je namenjena okrepitvi Canonovega odličnega položaja na evropskem trgu barvnega tiskanja.

Paul Rowntree, vodja trženja za Evropo pri Canon Europe, je ob predstavitvi dejal: »Canon se zaveda, da mala podjetja redno tiskajo v barvah, vendar ne potrebujejo najzmogljivejše večfunkcijske naprave. iRC2380i je odgovor na njihovo povpraševanje po zanesljivem, stroškovno učinkovitem barvnem tisku. Canon še naprej širi svojo ponudbo večfunkcijskih naprav kot odgovor na raznolikost potreb podjetij in delovnih skupin.«
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.