Canon Digital IXUS 970 IS

Canon je predstavil novinca v družini stilsko oblikovanih IXUSOV z 10 milijoni točk – Digital IXUS 970 IS. Digitalni fotoaparati IXUS so znani po svojem inovativnem oblikovanju, zato model IXUS 970 IS združuje elegantno tanko linijo z visoko zmogljivostjo. S 5-kratnim optičnim zoomom in izboljšanim sistemom za stabilizacijo slike je optično najzmogljivejši Digital IXUS doslej. Novosti prinašajo večje možnosti kadriranja, boljše rezultate pri šibki svetlobi in jasne posnetke pri večjih goriščnicah. (Sporočilo za javnost)

IXUSA 970 IS odlikuje optika s štirimi skupinami leč, ki ohranjajo tradicionalno odzivnost IXUSOV, hitro približevanje in neovirano pot svetlobe za kar največjo kakovost fotografij. Ključni element pri zasnovi objektiva je uporaba leč z zelo visokim indeksom refrakcije (Canon UA). Te leče odpravljajo barvne napake in so bistven del kompaktnega, vendar zmogljivega objektiva IXUSA 970 IS.

Za kakovost fotografij je odlično poskrbljeno, kar je še ena značilnost družine IXUS. Tehnologija zaznavanja gibanja sodeluje tako s stabilizatorjem slike kot tudi s sistemom za prepoznavanje obrazov ter tako pomaga odpravljati zamegljenost posnetkov. Dodelan sistem samodejnega ostrenja omogoča popoln izkoristek novih tehnologij v fotoaparatu, izboljša delovanje pri šibki svetlobi, kjer za ostrino posnetkov skrbi tudi optični stabilizator.

Digital IXUS 970 IS privlači poglede tako s svojim kovinskim videzom kot tudi s kakovostjo fotografij, ki jih je mogoče predvajati na 2,5-palčnem zaslonu LCD PureColor II. Zaslon prikaže svetlo in zelo kontrastno sliko, kar poenostavlja kadriranje ali uporabo menijev v vseh svetlobnih pogojih. Upravljanje je enostavno z gumbom Multi Control Dial, ki omogoča spreminjanje nastavitev, izbiro scenskih načinov, drsenje skozi menije in pregledovanje fotografij.

Glavne značilnost IXUSA 970 IS:
• Tipalo z 10 milijoni točk
• 5-kratni optični zoom z izboljšanim sistemom stabilizacije slike
• Tehnologija zaznavanja gibanja, odpravljanje učinka rdečih oči in prepoznavanje obrazov s sledenjem obrazu in ravnovesjem beline
• 2,5-palčni zaslon LCD PureColor II in gumb Multi Control Dial
• Procesor DIGIC III s tehnologijo zmanjševanja šuma


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.