HP predstavil nove tiskalnike

HP je na tiskovni konferenci predstavil nove tiskalniške rešitve za mala in srednje velika podjetja. Z novimi črno-belimi laserskimi tiskalniki in večfunkcijskimi napravami HP naslavlja potrebe mikro in malih podjetij ter delovnih skupin in srednje velikih podjetij, ki iščejo učinkovite in preproste rešitve za svoje potrebe po tiskanju in upodabljanju. (Sporočilo za javnost)

Med predstavljenimi modeli so:

HP LaserJet P1005 – Izredno kompakten črno-beli laserski tiskalnik z ugodno ceno. Natisne lahko do 15 strani na minuto, namenjen pa je okoljem, kjer se mesečno natisne do 5000 strani. Uporablja izredno napredni HP-jev sferični toner, prvo stran pa lahko natisne v 8,5 sekundah po zagonu.

HP LaserJet P1006 – Črno-beli in cenovno ugodni laserski tiskalnik za mikro in mala podjetja ter delovne skupine. S hitrostjo tiskanja do 17 strani na minuto in začetkom tiskanja 8,5 sekunde po zagonu zagotavlja vrhunsko zmogljivost brez kompromisov. Namenjen je delovnim obremenitvam, manjšim od 5000 strani na mesec.

HP LaserJet P1505 – Model je namenjen večjim delovnim obremenitvam, ki lahko dosegajo do 8000 strani na mesec, in nudi višje hitrosti tiskanja (24 strani na minuto) ter hiter zagon (6,5 sekunde).

HP LaserJet M1120 – Večfunkcijska naprava nudi visoko hitrost tiskanja (do 19 strani na minuto) in kopiranja (do 14 strani na minuto). Poleg črno-belega tiskanja in kopiranja omogoča tudi barvno skeniranje, namenjen pa je okoljem, kjer delovne obremenitve ne presegajo 8000 strani na mesec. Naprava je na voljo v dveh različicah: M1120 MFP in M1120n MFP, ki je opremljen s povezljivostjo z omrežji 10/100 Ethernet.

HP LaserJet M1522 – Gre za najzmogljivejši predstavljeni model, ki nudi zmogljivost tiskanja in kopiranja do 23 strani na minuto ter privzeto možnosti povezovanja v omrežja 10/100 Ethernet. Na voljo sta dva modela M1522n MFP in M1522nf MFP. M1522nf MFP poleg tiskanja, kopiranja in skeniranja nudi še možnost faksiranja s hitrostjo do 3 sekund na eno stran in pomnilnikom za 300 strani dokumentov.

Modeli HP LaserJet P1005/1006 and the HP LaserJet P1505 uporabljajo sferični toner, ki omogoča bolj natančno nanašanje črnila na papir in tako višjo kakovost tiskanja. Sistem vključuje čip na kartuši, ki omogoča komunikacijo med tiskalnikom in kartušo ter tako zagotavlja zanesljivo tiskalniško izkušnjo. Poleg tega tehnologija omogoča tudi izdelavo manjših kartuš, za katere je potrebno manj materiala, posledično pa je mogoče izdelati tudi manjše tiskalniške naprave.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.