Canonova tiskalnika PIXMA iP90v in PIXMA iP100

Canon je predstavil naslednika priljubljenega prenosnega tiskalnika PIXMA iP90v – kompaktni tiskalnik z izjemno kakovostjo tiskanja PIXMA iP100. Tiskalnik je na voljo v standardni ponudbi ali pa v različici z akumulatorsko baterijo za popolno prenosljivost. (Sporočilo za javnost)

Stilska in kompaktna oblika tiskalnika PIXMA iP100 je primerna za poslovneže, ki veliko potujejo, ter za domače uporabnike, ki jih privlači sodobno oblikovanje. Izboljšana tiskalna glava FINE in novi sistem s petimi črnili omogočajo izjemno kakovost izpisov z ostrimi besedili in fotografijami studijske kakovosti.

Lastnosti tiskalnika PIXMA iP100:
• Kompakten, prenosen in stilsko oblikovan tiskalnik dokumentov in fotografij
• Tiskalna glava FINE z maksimalno ločljivostjo 9600x2400 točk na palec in kapljicami prostornine 1 pikolitra
• Sistem petih črnil z dodatno črno barvo za fotografije in večjo kartušo s pigmentnim črnilom za tisk besedil
• Brezrobi izpis fotografije 10x15 cm v 50 sekundah
• Svoboda tiskanja z vmesnikom IrDA in možnostjo vgradnje Bluetootha
• Črnilo ChromaLife100 za dolgotrajne in čudovite fotografije

Vrhunec kakovosti prenosnega tiska
PIXMA iP100 ima novo tiskalno glavo FINE z ločljivostjo 9600 točk na palec, ki izpisuje fotografije v studijski kakovosti z ločljivostjo 9600x2400 točk na palec, kar je v tem razredu tiskalnikov redkost. Velikost kapljice črnila 1 pikolitra pomeni, da so fotografije skoraj brez zrnatosti. Sistem petih črnil, vključno z večjo kartušo pigmentnega črnila za oster izpis besedil ter dodatno črno barvo za izboljšano kakovost fotografij.

Visoka kakovost izpisa in hitrost tiskalnika uvrščata PIXMO iP100 med najbolj učinkovite prenosne tiskalnike na trgu. Črno-bele dokumente tiska s hitrostjo 20 strani na minuto, barvne s 14 stranmi na minuto, fotografijo 10x15 cm brez roba pa natisne v vsega 50 sekundah. Sistem črnil ChromaLife100 zagotavlja dolgo obstojnost fotografij.

Stilsko in kompaktno oblikovanje
Tehta samo 2 kg, zato je kompaktni tiskalnik PIXMA ip100 enostavno prenosljiv in ponuja največjo svobodo tiskanja.

Uporabniki lahko izbirajo med dvema različicama tiskalnika, med katerimi ima eden priloženo akumulatorsko baterijo (LK-62). Z eno samo polnitvijo je tako mogoče natisniti 290 strani . Na voljo je tudi polnilnik za uporabo v vozilu (PU-200U).

Brezžično udobje
S standardnim vmesnikom IrDA in dodatno možnostjo Bluetootha z enoto BU-30 je PIXMO iP100 enostavno povezati z napravami in tiskati brez kablov. PIXMA iP100 ponuja povezljivost tudi prek vmesnika USB 2.0.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.