Mixi foto natečaj na 10. motozboru v Žireh

Mixi Foto Video skupaj s podjetjem Image&Information, zastopnikom za podjetje FujiFilm, v sodelovanju z organizatorjem moto zbora MK SAIRACH, prireja nagradni foto natečaj, ki bo potekal 13., 14, in 15. junija v Žireh. Vsi ljubitelji fotografije in motorjev ste torej vabljeni na 10. tradicionalni moto zbor v Žireh, kjer vam poleg brezplačnega vstopa in kampiranja nudijo še polno rock and roll glasbe, razvedrilnih iger, izdelavo airbrush-ev in tatoo-jev ter nenazadnje tudi hrano in pijačo. (Oglasno sporočilo)

Vrhunec moto zbora bo v soboto, 14. junija 2008, ko se zbere največ obiskovalcev iz celotne Evrope, na glavnem odru pa bo poleg koncerta glavna atrakcija tudi strip-tease. V soboto bo tudi največ priložnosti za fotografiranje.


Prav tako kot lansko leto bodo tudi letos vse fotografije predstavljene in ocenjene na spletni strani www.e-fotografija.si. V izbor bodo vključene vse fotografije s prizorišča, ki bodo poslane do 30. junija 2008 do 24. ure. Fotografije bo ocenila strokovna komisija, rezultati pa bodo znani 4. julija 2008.

Najboljše pa seveda čakajo bogate nagrade:


1. nagrada: digitalni fotoaparat FujiFilm S570


2. nagrada: digitalni fotoaparat FujiFilm A9003. nagrada: MP3/video/foto predvajalnik PQI mTrix

Od 4. – 10. mesta : tolažilne praktične nagrade (fotoaparat FujiFilm Quick Snap, USB ključki, majice, kape in boni za razvijanje fotografij)

Dodatne informacije lahko dobite tukaj: http://www.mixi.tv/news.php?id=471


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.