Novost v galeriji

Z današnjim dnem smo v galeriji spremenili način glasovanja, preko katerega se je fotografija iz čakalnice prestavila v galerijo.

Sedaj lahko tudi člani, z določenim številom komentarjev (50) in številom že objavljenih fotografij (10), oddajo svoj glas fotografijam, za katere menijo, da so primerne za galerijo.

S klikom na gumb »Glasuj za galerijo«, ki se nahaja v levem spodnjem kotu fotografij, lahko oddate svoj glas.Po uspešno oddanem glasovu, boste nad fotografijo zasledili besedilo »Uspešno ste oddali svoj glas«.Komentarji
Saša Manojlovič (@DrJotz) 4. junij 2008 14:52
fajn, mislim da se bo demokracija cisto v redu obnesla:)cisto informativno me zanima koliko glasov pa zdaj rabi fotografija za prehod?
iztok (@izo) 4. junij 2008 14:54
ja, samo demokracija ni nujno tudi kvaliteta, pa pustimo to..

glasujte premišljeno in ne na prvo žogo, pa bo vse ok.
uzp6 (@uzp6) 4. junij 2008 15:39
ja nikol ne bo vsemu zadoščeno...bo pa sedaj zadoščeno veliko večji množici, kot prej oz. bo ta "demokracija" večja, portal nekako še bolj prijazen ipd.verjetno bodo še vedno kake izjeme, pa kaj potem, saj so bile tudi zdej, ko je bila galerija kdaj polna snapshotov... pa pač v galeriji avtorji povedo, kaj si mislijo o fotki oz. da ta fotka ni za v galerijo. feedback bo vseeno.Velik in zame pozitiven korak! Čas sam in poštenost uporabnikov pa bosta pokazala svoje... Sem mnenja, da za portal ni enovite rešitve, pač pa se mora vseskozi prilagajati glede na situacijo!!LP!
Saša Manojlovič (@DrJotz) 4. junij 2008 18:49
Se strinjam glede pomislekov o kvaliteti, ampak mislim, da ste avtorji portala našli kar lepo rešitev. Dobro je, da imajo volilno pravico samo "polnoletni" člani (50 komentarjev,10 fotk) in upam si trditi, da ob premišljenem glasovanju kvaliteta ne bo upadla.
Aleš (@olympus0501) 13. julij 2008 09:15
Ta čakalnica je totalna traparija , slike bi morale takoj v galerijo.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.