Podvodna fotografija je sedaj dostopna vsakomur

Z vodotesnimi torbicami DICAPac lahko obstoječi fotoaparat spremenite v fotoaparat za podvodno fotografiranje. Torbice DICAPac imajo posebno lečo, ki je praktično nezlomljiva, poleg tega pa je prevlečena za zaščito pred UV žarki in praskami ter premazom, ki odbija vodo. Vse te tehnične značilnosti zagotavljajo kvalitetne posnetke pod vodo in zato so torbice DICAPac učinkovito nadomestilo podvodnih ohišij - www.vodotesne-torbice.si (Oglasno sporočilo)

DICAPac vodotesna torbica je v svetovnem merilu edini proizvod, ki omogoča, da z obstoječim fotoaparatom naredimo fotografije, kakršne so do sedaj lahko delali le profesionalni fotografi, cena torbice pa je več kot ugodna (tudi do le 10 % od cene podvodnega ohišja).
 
 
Fotoaparat je tako zaščiten in pripravljen za uporabo za fotografiranje v bazenu, na plaži in do globine 5 metrov pod vodo (zabeležene so tudi uporabe na globini 18 metrov). Poleg tega je možno torbice uporabljati pri športnih aktivnostih na vodi, na gradbiščih, safariju in v podobnih primerih, ko bi sicer fotoaparat bil popolnoma neuporaben in v nevarnosti pred uničenjem.
 
Vodotesne torbice, ki so namenjene za zaščito kompaktnih fotoaparatov so različnih velikosti in so tako primerne za večino kompaktnih fotoaparatov, ki jih ima danes že vsaka družina. In tako lahko sedaj vsaka družina za zelo ugodno ceno spremeni obstoječi fotoaparat v fotoaparat za podvodno fotografiranje.
 
 
 
Poleg vodotesnih torbic za fotoaparate so na voljo vodotesne torbice tudi za digitalne kamere oz. kamkorderje, mobilne telefone, MP3 in MP4 predvajalnike, iPode ipd.

Vodotesne torbice za kamkorderje omogočijo, da se snemanje filma ne konča nad vodo, ampak se lahko brez problema kader nadaljuje tudi pod vodo, ob vodi, pri vodnih športih in podobno. Kamkorder je možno uporabiti tako pri snemanju družinski prizorov, kot tudi za snemanje treningov plavanja, vaterpola nenazadnje pa tudi za popolnoma profesionalno rabo kot na primer za policijo, reševalne službe, vojsko ipd.
 


Seznam vodotesnih torbic se s tem še ne konča, saj je tu še razred torbic za zaščito mobilnih telefonov. Mobilni telefon je možno tako zaščitenega v torbici še vedno uporabljati za telefoniranje ter tudi za fotografiranje oziroma snemanje filmov. Skratka, mobilni telefon v vodi ne izgubi svoje uporabnosti. Izredno primeren je predvsem za vse, ki se kakorkoli zadržujejo ob vodi, saj lahko svoj mobilni telefon nemoteno uporabljajo, pri padcu v vodo pa ta ne potoni, temveč plava na površini. Prav tako je izredno primeren za gradbince, saj je tako zaščiten pred prahom, blatom, malto ipd.
 


V programu vodotesnih torbic so tudi torbice za zabavno elektroniko, kot so MP3 in MP4 predvajalniki ter iPodi. Te torbice imajo poseben nastavek, skozi katerega je možno napeljati slušalke (priloženi so silikonski vložki za zaščito slušalk) in tako poslušati glasbo tudi pod vodo. Izdelek je izredno primeren za rekreativne plavalce, saj lahko med plavanjem poslušajo glasbo, kar je bilo do sedaj dostopno le kopenskim rekreativcem (tekači, kolesarji ipd).
 
 


Vse te vodotesne torbice je možno kupiti v e-prodajalni podjetja SEUL, d.o.o. in nekaterih specializiranih prodajalnah.

Komentiranje te novice je onemogočeno.