Canon kompaktna fototiskalnika SELPHY ES3 in SELPHY ES30

Canon je svoja nova kompaktna fototiskalnika SELPHY ES3 in SELPHY ES30 namenil družinam, ki želijo združiti prenosljivost z zabavnimi in ustvarjalnimi lastnostmi. Na voljo sta tudi zlati in srebrni fotopaket (Gold in Silver Easy Photo Pack), ki posrbita, da bodo družinski posnetki okrašeni z bleščečo dekoracijo. (Sporočilo za javnost)

Z gumbom za ustvarjalno tiskanje in z velikim zaslonom LCD se je mogoče poigrati s posebnimi slikovnimi učinki, okvirji in sličicami ali natisniti priljubljene posnetke v obliki koledarjev in na en sam fotopapir. Vsaka fotografija studijske kakovosti je prevlečena z visokosijajnim premazom, ki jo ščiti pred bledenjem , razlitjem tekočin in mastnimi prsti.
 


Za upravljanje računalniško znanje ni potrebno, saj je mogoče tiskati neposredno s fotoaparata ali pomnilniške kartice. SELPHY ES3 omogoča shranjevanje priljubljenih fotografij v interni pomnilnik in tiskanje po potrebi.
 

Ključne lastnosti:

- edinstveni fotopaketi »Easy Photo Pack« – z novim zlatim in srebrnim paketom – vsebujejo črnilo in fofopapir za enostavno rokovanje in zaščito pred prahom,
- kompaktna in pokončna zasnova z držalom in velikim barvnim zaslonom LCD,
- vgrajeni pomnilnik za shranjevanje priljubljenih fotografij (SELPHY ES3),
- tiskanje neposredno s pomnilniške kartice, digitalnega fotoaparata ali kamkorderja,
- fotografije studijske kakovosti so zaščitene pred bledenjem in mastnimi prsti.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.