Novi PowerShoti

Canon je povečal družino PowerShot s predstavitvijo treh kompaktnih digitalnih fotoaparatov. Namesto modelov PowerShot A580 in PowerShot A720 IS bosta na voljo PowerShot A1000 IS in A2000 IS, ki omogočata čudovite fotografije tistim uporabnikom, ki potrebujejo izredno kompakten fotoaparat. Novi SX110 IS poskrbi, da so tudi oddaljeni motivi videti bliže, saj ga odlikuje 10-kratni optični zoom. (Sporočilo za javnost)

PowerShot SX110 IS: 9 milijonov točk, 10x optični zoom, stabilizacija slike

Zmogljiv objektiv z 10-kratno povečavo v kompaktnem ohišju omogoča, da se s PowerShotom SX110 IS povsem približamo dogajanju. Bolj izkušeni fotografi bodo zlahka izkoristili ustvarjalnejše zmogljivosti, ki jih ponuja povsem ročni nadzor aparata. Z novim načinom Easy Mode, ki vse nastavitve prepusti fotoaparatu, pa bo odlične posnetke brez zamegljenosti napravil prav vsak družinski član.
 


PowerShot A2000 IS: 10 milijonov točk, 6x optični zoom, stabilizacija slike

Izjemno kompaktni PowerShot A2000 IS omogoča čudovite portrete družinskih članov in prijateljev, saj 6-kratna povečava, prepoznavanje obrazov in tehnologija proti zamegljenosti posnetkov zagotavljajo kakovostne posnetke. Zahvaljujoč svetlemu 3-palčnemu zaslonu LCD s širokim vidnim kotom je mogoč takojšen ogled posnetkov. Poleg tega ločljivost 10 milijonov točk omogoča izdelavo velikih povečav najboljših posnetkov.


PowerShot A1000 IS: 10 milijonov točk, 4x optični zoom, stabilizator slike

Dostopen in kompakten fotoaparat, na voljo v modri, rjavi ali srebrni barvi. PowerShot A1000 IS zagotavlja odlične posnetke v ločljivosti 10 milijonov točk. Napredne Canonove tehnologije preprečujejo nezaželeno zamegljenost posnetkov in prepoznavajo obraze za izvrstne portrete. Med 17 različnimi fotografskimi načini je tudi enostavni način Easy Mode, ki tudi popolnim začetnikom zagotavlja odlične posnetke.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.