Brezžična pomnilniška kartica Lexar Shoot-n-Sync

Podjetje Lexar, ponudnik tehnološko naprednih pomnilniških rešitev, je predstavilo novo pomnilniško kartico Lexar Shoot-n-Sync, katere posebnost je vgrajen brezžični vmesnik, ki omogoča enostavno prenašanje fotografij preko brezžičnega omrežja neposredno iz digitalnega fotoaparata. (Sporočilo za javnost)

Lexar ima v svojem prodajnem programu nekaj deset različnih pomnilniških kartic, bogati druščini pa se sedaj pridružuje nova članica, ki je nekaj posebnega. SD-kartica Lexar Shoot-n-Sync Wi-Fi namreč za prenos podatkov ne potrebuje povezave preko kabla ali bralnika pomnilniških kartic, temveč fotografije lahko prenaša kar preko v kartico vgrajenega brezžičnega vmesnika.

Novinka je združljiva z vsemi fotoaparti, ki podpirajo klasične SD- ali SDHC-kartice. Kapaciteta kartice znaša 2 GB, kar zadostuje za hranjenje več sto fotografij (odvisno od aparata in ločljivosti zajemanja). Fotografi lahko sedaj pozabijo na dodatne kable in izkoristijo vse možnost brezžičnih omrežij ter brezžičnega prenosa podatkov. Zahvaljujoč Wi-Fi povezavi, je kartica zanimiva za širok krog fotografov – od blogerjev, spletnih deskarjev, navdušencev nad tehnologijo do zaposlenih staršev, ki bi radi fotografije čim hitreje in enostavneje pretočili v osebni ali prenosni računalnik, od tam naprej pa na razne spletne dnevnike, bloge, spletne foto-portale …

Manisha Sharma, direktorica oddelka za marketing pri družbi Lexar, je povedala: "Lexar nadaljuje s predstavljanjem inovativnih izdelkov, namenjenih vsem navdušencem nad digitalno fotografijo. Pomnilniška kartica Lexar Shoot-n-Sync Wi-Fi vsebuje vse Lexarjeve vrednote – kakovostno izdelavo in visoko zanesljivost, dodatno pa uporabnikom omogoča enostavnejši prenos fotografij v računalnik. Ti sedaj lahko pozabijo na kable."

Kartica Lexar Shoot-n-Sync Wi-Fi s kapaciteto 2GB bo na voljo predvidoma konec oktobra, takrat pa bo znana tudi njena prodajna cena.

 

Komentarji
Jessie (@Jessie) 24. september 2008 12:13
Wau! Jst bi tut to...
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.