Tamron AF18-270MM Di II VC

Tamron Co., Ltd., najavlja nov izredno zmogljiv Zoom-objektiv – Tamron AF18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC LD Aspherical (IF) MACRO  kot prvi na svetu ponuja objektiv za digitalne SLR fotoaparate, ki se ponaša s povečavo do vrednosti 15X (ustreza 28-419 mm v 35-mm formatu) in je opremljen z zmogljivim mehanizmom za odpravo tresljajev.  (Sporočilo za javnost)

Objektiv je izdelan za uporabo z D-SLR fotoaparati, ki so opremljeni s senzorji velikostnega razreda APS-C (do velikosti senzorja 24 x 16 mm), in ponuja odlično kakovost posnetka skozi celotno zoom območje, zmogljiv sistem odprave tresljajev pa poskrbi za ostro sliko tudi pri najdaljših telefoto nastavitvah.

Širok razpon povečave na novem objektivu Tamron AF18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC omogoča fotografom veliko svobode, saj jim omogoča tako širokokotne kot telefoto posnetke z goriščno razdaljo med 28 in 419 mm (prevedeno v 35-mm format). Največja odlika novega objektiva pa je Tamronova ekskluzivna tehnologija odpravljanja tresljajev. Triosni mehanizem za odpravo vibracij je pri svojem delu izredno uspešen in hiter, zato fotograf lahko “slika iz roke”, saj za odlične posnetke ni zahtevana uporaba fiksna trdna podlaga. Novinec je primeren za uporabo na vseh fotografskih področjih – v športni fotografiji, reportažni fotografiji …
 
Objektiv Tamron AF18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC bo sprva na voljo za Nikon in Canon bajoneta, kasneje pa tudi za Pentax in Sony. Na prodajne police prihaja konec septembra na Japonskem, oktobra pa ga lahko pričakujemo tudi pri nas.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.