CyberLink MediaShow 4

Xenon forte sporoča, da je podjetje CyberLink, ponudnik inovativnih rešitev za povezani digitalni življenjski slog, predstavilo programsko opremo CyberLink MediaShow 4. Slednji v eni aplikaciji združuje orodja za upravljanje in izboljševanje fotografij in videoposnetkov, njihovo zapisovanje na diske DVD ter izmenjavo z drugimi uporabniki. Nova različica prinaša novo generacijo 3D-grafičnega vmesnika »liquid«, ki zagotavlja preprosto in zabavno uporabo. (Sporočilo za javnost)

Ključne funkcije programske opreme CyberLink MediaShow 4:

• Preprosto upravljanje vsebin
• Vrhunski 3D-uporabniški vmesnik za privlačno in odzivno delovno okolje
• Orodja za izboljševanje fotografij in videoposnetkov z enim klikom
• Funkcijo za zapisovanje na DVD-je s tremi kliki z možnostjo takojšnjega predogleda
• Orodje za ustvarjanje predstavitev s tehnologijo zaznavanja tempa, ki samodejno uskladi fotografske animacije z izbrano glasbo
• Enostavno ustvarjanje filmov s tematskimi predlogami
• Funkcijo za ustvarjanje lepo oblikovanih in animiranih menijev za diske DVD
• Neposredno objavljanje fotografij in videoposnetkov na straneh Flickr in YouTube

»Vsesplošna razširjenost digitalnih fotoaparatov in mobilnih telefonov spodbuja uporabnike, da posnamejo več fotografij in videoposnetkov, ki jih nato zberejo na svojih osebnih računalnikih,« je povedala Alice H. Chang, glavna izvršna direktorica podjetja CyberLink. »CyberLink MediaShow 4 je idealna programska oprema za upravljanje knjižnic vizualnih vsebin na preprost in zabaven način. Uporabnikom omogoča hitro izboljševanje njihovih vsebin ter jim pomaga pri kreativni izmenjavi prek predstavitev, objavljanja na spletu in zapisovanja na DVD-je.«

MediaShow 4 vključuje vrhunski 3D-uporabniški vmesnik »liquid«, ki ga odlikuje preprosta, zabavna in privlačna navigacija z gladkimi prehodi in hitro odzivnostjo. Videoposnetke in fotografije je mogoče izboljšati samo z enim klikom, na voljo pa so tudi orodja za bolj natančne prilagoditve. Funkcije za urejanje fotografij vključujejo možnost dvojnega okna, ki omogoča preprost ogled fotografije pred izboljšavo in po njej.
 
MediaShow 4 prav tako omogoča ustvarjanje privlačnih vsebin, kot so predstavitve, s tehnologijo zaznavanja tempa glasbe. Z ustvarjanjem diskov DVD s samo 3 kliki in možnostjo takojšnjega predogleda bodo uporabniki lahko svoje video posnetke in predstavitve zapisali izredno hitro. Na voljo jim je tudi možnost pošiljanja prek e-pošte ali prenos na priljubljeni spletni strani Flickr in YouTube.

Cena: MediaShow 4 stane 44,99 €
 


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.