Canonov barvi tiskalnik iR C1021i

Canon Europe je predstavil Canon iR C1021i, barvni večfunkcijski tiskalnik formata A4, namenjen delovnim skupinam v poslovnih okoljih podjetij različnih velikosti.

Uporabnikom omogoča tiskanje, kopiranje, optično branje in distribucijo dokumentov v barvni in črno-beli tehniki, pri čemer se iR C1021i izkaže kot zmogljiv, a vendar kompakten tiskalnik z visoko kakovostjo izpisov. (Sporočilo za javnost)

Canon iR C1021i izpiše ostro besedilo in izvrstne barve v ločljivosti 2400x600 točk na palec. Nova naprava pomaga izboljšati učinkovitost in prihranek časa v pisarni, saj ponuja hitrost tiskanja do 21 strani na minuto v črno-beli in barvni tehniki. Prvo stran natisne v vsega 12,5 sekunde. Velik podajalnik dokumentov in predal z 850 listi zagotavljata velike količine izpisov. 3,5-palčni zaslon z barvnim uporabniškim vmesnikom in vrtljivo kolesce Easy-scroll omogočata enostavno upravljanje.

Tiskalnik uporablja učinkovite metode nadzora stroškov z inovativnimi tehnologijami, kot je samodejno zaznavanje barv za prepoznavanje dokumentov v barvah. S tem je mogoče občutno prihraniti, saj je črno-beli tisk standarden, barve pa se uporabljajo samo po potrebi.

Canon iR C1021i ponuja zmogljive funkcije izmenjave datotek, namenjene izboljšanju sodelovanja v pisarni. Funkcija iSend ponuja uporabnikom možnost enostavne in hitre izmenjave informacij s pošiljanjem po e-pošti ali faksu, alternativno pa tudi s shranjevanjem na USB-ključek, namizje, FTP-strežnik ali podatkovni strežnik.

Novo napravo je mogoče enostavno namestiti s programsko opremo uniFLOW Output Manager, ki ponuja napredno upravljanje dokumentov s funkcijo, kot je varno tiskanje s pomočjo identifikacije, in nadzor stroškov.

Paul Rowntree, direktor trženja za Evropo pri Canonu Europe, je ob tem dejal: »Ko je stanje gospodarstva negotovo, podjetja potrebujejo nadzor nad stroški tiskanja. Canon iR C1021i je stroškovno učinkovita rešitev za poslovno rabo.«

»Tiskalnik je pripravljen tiskati v vsega 60 sekundah po vklopu. V stanju pripravljenosti pa porabi samo 1,2 vata, kar je edinstven dosežek v tem segmentu. Podjetja ne samo da s takšno napravo prihranijo, pač pa tudi izpolnjujejo strogo okoljevarstveno politiko.«


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.