Xerox Phaser 3300 MFP in WorkCentre 4260 MFP

Družba Xerox je predstavila dva nova večfunkcijska tiskalnika, ki omogočata cenovno ugodno visokozmogljivo optično branje in možnost faksiranja. Xeroxovih novincev Phaser 3300 MFP in WorkCentre 4260 MFP se bodo razveselila podjetja vseh velikosti, saj s svojimi zmogljivostmi znatno pomagata zmanjšati čas, ki ga zaposleni porabijo za urejevanje dokumentov in upravljanje informacij. (Sporočilo za javnost)

Večfunkcijski tiskalnik Phaser 3300 MFP prinaša možnosti tiskanja (tudi samodejno dvostransko), kopiranja, optičnega branja in faksiranja v barvah. Je hiter in varčen, s hitrostjo natisa do 30 strani na minuto, in  omogoča natis več strani na mesec kot katerikoli drug primerljiv izdelek, vključno z večfunkcijskim tiskalnikom Hewlett-Packard LaserJet M2727nf iz enakega cenovnega razreda. Visokozmogljivi toner in način varčnega tiskanja prinašata podjetjem dodatne prihranke. Naprava omogoča tudi preprosto izmenjavo ali shranjevanje barvnih ali črno-belih dokumentov s pomočjo optičnega branja neposredno na USB-ključek, elektronsko pošto ali omrežje ter pošiljanje dokumentov na računalnik, kjer si jih je mogoče ogledati, popraviti ali shraniti. S pomočjo podajalnika, ki lahko nosi do 50 listov, prinaša uporabnikom široko paleto možnosti uporabe različnih vrst papirja (različnih gramatur in velikosti). Phaser 3300 je opremljen s programsko opremo Xerox Scan to PC.
 

Pisarne, ki želijo še več naprednih lastnosti, se bodo razveselile novega pomočnika v pisarni – WorkCentre 4260. Večfunkcijski tiskalnik je najhitrejši Xeroxov sistem doslej s hitrostjo natisa do 55 strani na minuto, ki je za skoraj 20 odstotkov večja od večfunkcijskega tiskalnika HP LaserJet M4345. Zmogljiv sistem prinaša različne možnosti, med drugim tudi funkcijo ID Card Copy, ki omogoča prihranek časa, saj natisne na eno stran papirja obe strani osebnega ali kateregakoli drugega dokumenta. Funkcija je dobrodošla predvsem v zdravstvu, kjer se informacije o pacientu nenehno posodabljajo. Druga zanimiva funkcija je Fax Forward, ki prinaša poleg prihranka časa tudi prihranek v papirju, saj samodejno preusmeri prihajajoča sporočila prek faksa na elektronski naslov uporabnika. Samodejno dvostransko tiskanje dopolnjuje še ena praktična lastnost – funkcija Save Print, ki omogoča uporabnikom shranjevanje pogosto uporabljanih dokumentov in obrazcev na trdi disk in njihov hiter izpis po potrebi. Napredni Xeroxov sistem je uporabnikom nadvse prijazen. Med njegove lastnosti tako sodijo tudi barvni zaslon na dotik, ki omogoča preprosto uporabo, možnost opravljanja več funkcij hkrati (tiskanja, kopiranja, optičnega branja in faksiranja) in funkcija Print Around. Slednja v primeru pomanjkanja papirja zagotovi nemoteno delovanje ostalih dejavnosti, ki jih naprava v tistem trenutku izvaja.

»Majhna in srednje velika podjetja potrebujejo pisarniško opremo, ki je zanesljiva in jim pomaga pri hitrejšem opravljanju pisarniških opravil,« je povedal Rick Dastin, predsednik Xeroxove skupine Office Group. »Nova izdelka prinašata tehnologijo iz nabora visokozmogljivih večfunkcijskih tiskalnikov, ki omogoča lažje upravljanje dokumentov v podjetjih vseh velikosti,.«

Tiskalnik Phaser 3300 MFP bo pri Xeroxu in v mreži pooblaščenih prodajalcev na voljo predvidoma od začetka oktobra dalje s ceno 399 evrov (z ddv).
 


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.