HP predstavil nove tiskalnike velikega formata

HP je najavil novosti v naboru rešitev digitalnega tiska velikega formata, s katerimi želi podjetje HP doseči trg, katerega vrednost naj bi do leta 2010 dosegla 53 milijard USD. (Sporočilo za javnost)

Med novostmi, ki jih je HP predstavil, sta tiskalnik HP Scitex FB7500, ki s hitrim tiskom in avtomatiziranim podajanjem zagotavlja zelo hitro tiskanje, ter ploski tiskalnik HP Scitex FB950 za visokokakovosten tisk na skoraj vse vrste medijev za izdelavo trajnih zunanjih in notranjih tiskovin, vključno z elementi na prodajnih mestih, dogodkih in sejmih.
 


Tiskalnik HP Scitex TJ8550 zagotavlja do 50 odstotkov hitrejši tisk in do 20 odstotkov nižje stroške na odtis kot predhodna generacija tiskalnika. S tiskalnikom HP Scitex TJ8550 lahko ponudniki tiskalniških storitev odgovorijo na širok nabor želja uporabnikov pri izdelavi zunanjih in notranjih aplikacij. HP je ponudil nadgradnjo za obstoječe tiskalnike HP Scitex TJ8500, ki vsebuje strojno in programsko opremo, fizično namestitev in izobraževanje. Zadnji med novimi modeli tiskalnikov velikega formata je tudi tiskalnik DesignJet L65500, ki uporablja kartuše HP Latex Ink. (aNET)
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.