Konica Minolta Magicolor 1600 serija

Konica Minolta predstavlja novo serijo vstopnih barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav namenjenih domači uporabi in in manjšim podjetjem. Kot se za novejše serije spodobi so manjši, tišji, in imajo še kakovostnejši barvni izpis od predhodnikov ter so 'ekološko osveščeni', saj omogočajo uporabo RECIKLIRANEGA PAPIRJA. To je doseženo z uporabo SIMITRI HD (high definiton) tonerja, katerega prednosti je nižja delovna temperatura in s tem 15%  prihranek energije. (Sporočilo za javnost)

Prvi model magicolor 1600W prihaja k nam že konec tega leta. Z nizko nabavno ceno bo tiskalnik postal nepogrešljiv tako za podjetja in domačo uporabo.  Le ti bodo sedaj prišli do cenovno ugodnih barvnih izpisov, ki bodo zamenjali manj zmogljive in »stroškovno drage« INK-JET tiskalnike. Tiskalnik tiska

V začetku leta 2009 se mu pridružijo še trije modeli in sicer magicolor 1650EN z EMPERON kontrolerjem ter PS3 podporo ter dve multifunkcijski napravi magicolor 1680MF, ki omogoča barvno tiskanje, kopiranje in skeniranje ter magicolor 1690MF, ki poleg tega omogoča še faksiranje.


Več informacij na WWW.KONICAMINOLTA.SI


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.