Lexmark predstavlja kar 20 novosti družine T in X

Pri Lexmarku so pred koncem leta povsem osvežili paleto črno-belih in barvnih laserskih tiskalnikov, prenove pa so bile deležne tudi večfunkcijske naprave. Prenovljeni Lexmarki serij T in X, teh je kar dvajset, so tako še hitrejši, obenem pa tudi varčnejši. (Sporočilo za javnost)

Lexmark je prenovil seriji delovnih naprav T in X. Tiskalniki in večnamenske naprave iz družine 650 premorejo več naprednih možnosti za optimizacijo toka dokumentov, s katerimi pomagajo uporabnikom prihraniti denar, obenem pa tudi zmanjšati škodljiv vpliv na okolje (tihi ter varčni način delovanja in možnost recikliranja naprave). Lexmarki iz serij T in X so običajno doma v najzahtevnejših industrijskih ter poslovnih okoljih, kot so banke ter trgovine, kjer uporabniki od njih zahtevajo brezhibno ter hitro delovanje, velik poudarek pa je tudi na kakovosti izpisanih dokumentov. Vsi novinci zato tiskajo v ločljivosti 1.200 x 1.200 dpi, izpis pa je profesionalen, visoke kakovosti, ne glede na to ali gre za tisk teksta, grafikonov ali fotografij. Pri določenih modelih si je moč omisliti tudi brezžično povezavo.
 

Lexmark T654dn


V seriji T, ki pri Lexmarku predstavlja zmogljive črno-bele tiskalnike, je osveženih devet modelov. Naprave serije T650 se odlikujejo s številnimi možnostmi rokovanja s papirjem ter velikimi predali za shranjevanje le-tega. Model Lexmark T650n je zahvaljujoč novemu tihemu načinu delovanja tudi najtišji v tem razredu naprav, medtem ko sta modela T652n in T654n pri svojem delu izjemno hitra, vgrajena digitalna pamet pa jima omogoča samodejen izračun obsega in zahtevnosti nalog, zato znata prilagoditi vrstni red izpisa le-teh, da je delo končano v najkrajšem možnem času. Lexmarki T650n, T650dn in T650dtn zmorejo v minuti natisniti do 45 strani, visoki hitrosti izpisa pa je prilagojen tudi toner, ki ob standardni pokritosti jamči izpis 7.000 strani. Modeli T652n, T652dn ter T652dtn so še za odtenek hitrejši, saj zmorejo natisniti do 50 strani v minuti, podpirajo obojestranski izpis dokumentov, vgrajen pa imajo toner s kapaciteto 10.000 izpisov. Ponudbo serije T zaokrožujejo Lexmarki T654n, T654dn in T654dtn, ki predstavljajo vrh trenutne ponudbe. Opremljeni so s hitrim 600-megaherčnim procesorjem ter 256 MB pomnilnika, ki jim zagotavljata izjemno hitro obdelavo podatkov, skupaj z vrhunsko mehaniko pa se hitrost izpisa ustavi pri 55 straneh na minuto. Lexmark omenjene modele iz tovarne pošlje s tonerji, katerih kapaciteta zadostuje za izpis 10.000 strani, zahtevnejši uporabniki pa si lahko omislijo tudi ekstra vzdržljive tonerje, v katerih je dovolj prahu za izpis 36.000 strani dokumentov.
 

Lexmark X654de


Še več novosti je pri večnamenskih napravah, novih modelov je kar 11. Že vstopna modela Lexmark X651de in X652de se odlikujeta s hitrim izpisom do 45 strani v minuti, zajemanje dokumentov pa je še hitrejše, saj v minuti uspeta poskenirati do 55 dokumentov. Model X652de je dodatno opremljen še z vmesnikom za faksiranje dokumentov. Obe napravi odlikuje velik in pregleden 7-palčni barvni LCD-zaslon, preko katerega je upravljanje naprave povsem enostavno in predvsem intuitivno opravilo. Lexmarki X654de, X656de ter X656dte se lahko pohvalijo s še večjim zaslonom, ta je kar 9-palčni, zmogljivejša pa je tudi strojna osnova. Omenjene večnamenske naprave premorejo obojestranski skener ter tiskalnik dokumentov, ki v enem samem prehodu zajame ali izpiše do 55 strani dokumentov. Kapaciteta tonerja znaša 18.000 izpisov, omisliti pa si je moč tudi toner z dvojno kapaciteto. Lexmark X656de, ki je namenjen večjim delovnim skupinam, je standardno opremljen s trdim diskom kapacitete 80 GB, na katerem lahko uporabniki shranijo večje število dokumentov. Z modeli X658de, X658dme, X658dfe, X658dte, X658dtme ter X658dtfe pa Lexmark ponuja pametno alternativo klasičnim kopirnim strojem, saj tudi te naprave odlikuje hiter izpis (55 strani v minuti), obenem pa lahko v vhodne predale shranimo kar 1.750 listov papirja, kar zagotavlja izjemno dolgo avtonomijo naprave.
 

Lexmark X658dme

www.lexmark.com


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.