Lexmark predstavlja prenovljene tiskalnike iz serije E

V seriji E je Lexmark predstavil več novih modelov tiskalnikov, ki jih združujejo okolju prijazne lastnosti. Vsi ekološko osveščeni tiskalniki so serijsko opremljeni z enoto za obojestranski tisk, s čimer se občutno zmanjša poraba papirja. Za manjšo porabo energije skrbi napredna grelna enota, ki ne potrebuje daljšega predgretja in je v stanju mirovanja izklopljena, a je tiskalnik ob prejeti nalogi skoraj hipno pripravljen na delo. V mirovanju se vklopi tudi t. i. eko-način, s pomočjo katerega tiskalnik, posledično pa tudi uporabnik, prihrani še več energije. (Sporočilo za javnost)

Lexmarkova serija E omogoča kakovosten in oster izpis dokumentov z ločljivostjo 1.200 x 1.200 dpi. Omeniti velja tudi sodelovanje v programu zbiranja tonerjev in kartuš, kjer se iztrošen tiskalniški material reciklira in ponovno uporabi, uporabniki pa so za vestno ravnanje nagrajeni z raznimi popusti in drugimi ugodnostmi.

Lexmark E260d in E260dn

Eleganten, tanek in kompakten dizajn modelov E260d in E260dn omogoča, da ju enostavno postavimo na pisalno mizo. S hitrostjo izpisa 35 strani na minuto je tiskalnik Lexmark E260 najhitrejši v svojem razredu, odlikuje ga tudi enostaven uporabniški meni. Uporabniki bodo cenili možnost enostavne zamenjave tonerja.
 


Lexmark E360d in E360dn
Tako kot modela E260, se tudi tristošestdesetki odlikujeta s hitrim izpisom, saj v minuti lahko natisneta do 40 strani. Inovativen sistem za rokovanje s papirjem in večja količina vgrajenega pomnilnika omogočata lažje tiskanje grafično zahtevnih dokumentov. V tiskalnika je vgrajen 50-listni večnamenski podajalnik, uporabniki pa si lahko za doplačilo omislijo dodatne predale za papir in tako še povečajo skupno kapaciteto.
 


Lexmark E460dn in E46dw

Modeli Lexmark E460 predstavljajo cenovno ugodne rešitve za povečanje produktivnosti in zmanjšanje stroškov tiska. Opremljeni so z visokozmogljivimi tonerji (za večje število izpisov) in mrežnim vmesnikom za skupno rabo, tiskalniki pa premorejo tudi brezžični vmesnik (standarda 802.11n draft 2.0). V predalnike lahko shranimo do 850 listov, kar je ob visokih hitrosti izpisa 40 strani na minuto vsekakor dobrodošlo.
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.