Novi barvni Lexmarki iz družine C

Lexmark je prenovil barvne tiskalnike družine C, na voljo pa so trije modeli: C540n, C543dn in C544dn/dw/dtn. Novinci premorejo več naprednih možnosti za optimizacijo toka dokumentov, s katerimi pomagajo uporabnikom prihraniti denar, obenem pa tudi zmanjšati škodljiv vpliv na okolje (tihi ter varčni način delovanja in možnost recikliranja naprave). Tiskalniki tiskajo v ločljivosti 1.200 x 1.200 dpi, izpis pa je profesionalen, visoke kakovosti, ne glede na to ali gre za tisk teksta, grafikonov ali fotografij, pri slednjih se še posebej dobro odrežejo. Vgrajena varčna grelna enota skrbi za nizko porabo energije v stanju mirovanja, iz katerega se tiskalniki zbudijo v vsega šestih sekundah in pol. Poleg eko-načina delovanja Lexmarki iz družine C540 poznajo tudi tihi način delovanja in so trenutno najtišji tiskalniki v svojem razredu. (Sporočilo za javnost)

Lexmark C540 je namenjen manjšim podjetniškim okoljem, ki potrebujejo stalen dostop do ugodnega in visokokakovostnega barvnega tiskanja. Omogoča visoke hitrosti tiskanja – v barvni tehniki zmore natisniti do 21 strani na minuto. Enako hiter je tudi model C543dn, ki obvlada tudi obojestransko tiskanje dokumentov.
 


Zahtevnejšim uporabnikom je na voljo soroden tiskalnik Lexmark C544dn s hitrostjo izpisa 25 strani na minuto. Laserski tiskalniki iz družine C54x imajo vgrajeno edinstveno lasersko glavo s štirimi barvami, med standardno opremo pa najdemo omrežni vmesnik ter modul za obojestransko tiskanje (z izjemo modela C540). Uporabniki, ki si želijo brezžičnega tiskanja, si lahko omislijo model C544dw, ki premore brezžični vmesnik standarda 802.11n.

www.lexmark.com
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.