bizhub PRO C5501/C6501

Konica Minolta PRO C6501 Konica Minolta je na področju profesionalnih tiskalnikov za digitalni produkcijski tisk lansirala dva nova modela, bizhub PRO C5501 in C6501, ki sta naslednika izjemno uspešnih in zanesljivih aparatov bizhub PRO C5500 in C6500. Kot se za nove modele spodobi, sta bila tudi ta dva deležne temeljite prenove. Format (330x487 mm) in gramatura (do 300 g/m²) papirja sta enaka kot pri predhodnikoma. (Sporočilo za javnost)

Glavna razlika je, da so sedaj pri C5501 na voljo trije različni kontrolerji za tiskanje: EFI FIERY notranj, EFI FIERY zunanji in CREO zunanji, ki jih lahko stranke naročijo glede na potrebe, bodisi za velik volumen tiskanja zahtevnejših pisarniških dokumentov, ali za grafično/tiskarsko okolje. Poleg že omenjenih kontrolerjev je pri modelu C6501 na voljo še zunanji kontroler PRODIGY C6501, ki lepo dopolni izbiro visoko zmogljivih kontrolerjev za profesionalni tisk. Oba aparata imata na voljo široko paleto dodatkov za dodelavo. S primerno konfiguracijo bomo tako lahko natisnjene dokumente speli, luknjali, prepogibali, izdelovali prospekte, na voljo pa imamo tudi lepljenje hrbtišča dokumenta. Ena poglavitnejših prednosti bizhub PRO serije aparatov je v tem, da lahko tiskamo na tako imenovan ofset in premazni papir, kar za tiskarsko okolje pomeni znatni prihranek pri papirju in predvsem večjo fleksibilnost pri izdelavi različnih tiskovin. Konica Minolta Slovenija.
 

Konica Minolta PRO C6501
Konica Minolta PRO C6501


BLI podelil dve novi nagradi Konici Minolti

Buyers Laboratory Inc. (BLI), vodilni neodvisni laboratorij za testiranje pisarniške in potrošniške opreme, je aparatoma bizhub C353 in magicolor 8650DN podelil novi priznanji. Večfunkcijski (MFP) aparat bizhub C353 si je prislužil naziv "Highly Recommended". MFP aparat je v skoraj vseh kategorijah ocenjevanja dobil oceno "very good" ali višjo, s posebnim poudarkom na zanesljivosti, kompatibilnosti z drugimi aplikacijami, izredni kvaliteti barvnega izpisa, kapaciteti tonerjev in njegovih sistemih varnostne zaščite. Prestižni naslov "Pick of the Year" za njegove izjemne lastnosti si je prislužil laserski tiskalnik magicolor 8650DN. Ocenjen je bil z oceno "Excellent" v zanesljivosti, kapaciteti tonerja, gonilnikih za tiskanje, kompatibilnosti z drugimi aplikacijami in enostavnostjo uporabe. V vseh ostalih kategorijah si je tiskalnik prislužil oceno "Good" ali višjo. "Obe nagradi potrjujeta naš namen proizvodnje inovativnih, uporabnikom prijaznih produktov za najbolj zahtevna tiskalniška okolja, nam je še povedal Boštjan Kavčnik", direktor prodaje pri podjetju Konica Minolta Slovenija.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.