Canon imageFORMULA DR-7090C

Canon imageFORMULA DR-7090C Canon Europe je predstavil optični bralnik imageFORMULA DR-7090C, ki bo nadomestil model DR-7080C. Nova naprava prinaša prilagodljivo, dvostransko skeniranje z visoko hitrostjo za zahtevna pisarniška okolja v podjetjih srednje velikosti, ki dnevno skenirajo velike količine različnih dokumentov. (Sporočilo za javnost)

Prilagodljivost je ključna lastnost novega imageFORMULA DR-7090C. Ploski optični bralnik A3 omogoča učinkovito skeniranje vezanih in zbledelih ali poškodovanih dokumentov. Optični bralnik ima vgrajen samodejni dvostranski podajalnik za 100 listov, ki lahko obdela 70 strani na minuto. Takšno samodejno skeniranje je še posebej uporabno v podjetjih, ki skenirajo velike količine dokumentov in želijo izboljšati svojo storilnost.

Z DR-7090C je skeniranje enostavno in učinkovito, uporabnikom omogoča dodeljevanje 99 različnih skenirnih nalog skozi prijazno prijavno orodje. S pritiskom na gumb je mogoče dokumente skenirati in poslati v skupne mape, na e-poštne naslove in tiskalnike ter v različnih formatih, kot sta TIFF in JPEG.

DR-7090C predstavlja občuten napredek v kakovosti preslikave kot posledici izboljšanih slikovnih procesnih zmogljivosti. Optični bralnik samodejno izboljša videz skeniranega dokumenta za izdelavo visokokakovostnega posnetka – tudi kadar je original težko berljiv in slabe kakovosti.

Sean Suematsu, direktor trženja novih poslovnih rešitev v Canonu Europe, je ob tem dejal: »Pisarne na tej ravni potrebujejo vsestranski optični bralnik visoke kakovosti. Kombinacija ploskega bralnika in samodejnega podajalnika uvršča DR-7090C v sam vrh poslovnih rešitev za zahtevna pisarniška okolja.«

»Predstavitev DR-7090C poudarja Canonovo trdno odločenost nadaljevati z razvojem in utrjevanjem nabora izdelkov imageFORMULA. Naš cilj je ohraniti vodilno vlogo na evropskem trgu kompaktnih produkcijskih tiskalnikov s predstavitvijo učinkovitih rešitev, ki odgovarjajo potrebam podjetij.«

ImageFORMULA DR-7090C bo po Evropi na voljo od 24. novembra 2008.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.