Z novimi Kyocerinimi tiskalniki ECOSYS do nižjih stroškov barvnega tiska

Kyocera Mita je predstavila tri nove barvne laserske tiskalnike A4 za delovne skupine. Tiskalniki FS-C5100DN, FS-C5200DN in FS-C5300DN s pomočjo nove tehnologije krmilnika in novega sferičnega tonerja izpolnjujejo najvišje zahteve po ekonomičnosti in storilnosti ter postavljajo nove standarde. (Sporočilo za javnost)

Na novo zasnovani tiskalniki FS-C5100DN, FS-C5200DN in FS-C5300DN zamenjujejo generacijo FS-C5015N/FS-C5025N/FS-C5030N. Z elegantno in kompaktno obliko, ki so jo zasnovali pri podjetju F. A. Porsche, so namenjeni širokemu krogu pisarniških okolij. Tiskajo s hitrostjo 21 in 26 strani na minuto v barvah in črno-belo, standardno pa so opremljeni z omrežno podporo in možnostjo obojestranskega tiskanja. Prostor za največ 2100 listov (FS-C5200DN in FS-C5300DN) zagotavlja največjo storilnost tudi v izredno zahtevnih pogojih.

Za odlično kakovost tiska skrbijo izboljšan barvni spekter, nov in izboljšan sferični toner, ločljivost, enakovredna 9600 točkam na palec, in nova funkcija za upravljanje barv. Stalna kalibracija in samodejno čiščenje dodatno poskrbijo za dosleden barven tisk. S temi izboljšavami je mogoče natančno zadeti barve podjetja, zaradi česar so tiskalniki zlasti primerni za tiskanje glav poslovnih dokumentov. Velik in večnamenski pladenj nudi dodatno prilagodljivost in omogoča uporabo posebnih medijev, kot je težji ali prevlečeni papir.»Tiskalniki FS-C5100DN, FS-C5200DN in FS-C5300DN nudijo visoke ravni zanesljivosti, prilagodljivosti in kakovosti tiska,« je povedala Maki Nagao, produktna direktorica pri Kyoceri Miti. »Moč barv z nizkimi stroški na stran je sedaj na voljo vsem delovnim okoljem z različnimi tiskalniškimi potrebami.«

Nov krmilnik za hitrejše tiskanje
Novi tiskalniki imajo nov krmilnik, ki jim omogoča hitrejšo obdelavo podatkov. Integrirana tehnologija Multibit zagotavlja kakovost, enakovredno 9600 točkam na palec, in širši barvni spekter za bolj naravne slike. Zaupne dokumente je mogoče zaščititi pred nepooblaščeno rabo z uporabo različnih varnostnih možnosti.

Nizki skupni stroški lastništva s tehnologijo ECOSYS
Zaradi Kyocerine patentirane tehnologije ECOSYS in izjemno dolgotrajnih komponent je tudi pri novih tiskalnikih edina potrošna komponenta toner. Tiskalnike FS-C5100DN, FS-C5200DN in FS-C5300DN zato odlikujejo zelo nizki stroški na stran in najnižji skupni stroški lastništva na trgu.

Okolju prijazno tiskanje
Okolju prijazno tiskanje je bilo med ključnimi področji razvoja novih tiskalnikov. Ohišje tiskalnikov tako ne vsebuje nevarnih halogenov, matična plošča in napeljava pa sta brez svinca. Z dosledno uporabo obojestranskega tiskanja je mogoče porabo papirja zmanjšati za polovico. Za pakiranje tiskalnikov in tonerja Kyocera Mita namesto polistirena uporablja recikliran karton, dolgotrajne komponente pa zmanjšajo količino odpadkov na minimum.

Novi tiskalniki so že na voljo pri pooblaščenih prodajalcih po naslednjih maloprodajnih cenah:     FS-C5100DN od € 624,00
    FS-C5200DN od € 912,00
    FS-C5300DN od € 1.094,00
DDV je že vključen v ceno.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.