Tiskalnik Kyocere Mite za delovne skupine

FS-1350DN Xenon forte sporoča, da je Kyocera Mita predstavila nov namizni tiskalnik za delovne skupine, ki lahko natisne do 30 strani na minuto. FS-1350DN je standardno opremljen z možnostjo obojestranskega tiskanja, podporo za omrežno povezovanje, zaslonom LCD in vrati USB za udobno in neposredno tiskanje. Tiskalnik, temelječ na zasnovi modelov FS-1100 in FS-1300D, je popoln namizni tiskalnik za pisarne, ki želijo izboljšati svojo storilnost in učinkovitost. (Sporočilo za javnost)

Kompakten, a zmogljiv FS-1350DN nudi učinkovito in storilno črno-belo tiskanje za zaposlene delovne skupine. Zaradi standardne podpore omrežnemu povezovanju je takoj pripravljen na skupno uporabo, 30 strani na minuto, predal za 250 strani in pladenj za 50 strani pa zagotavljajo storilnost v vsakem trenutku. Vrata USB omogočajo učinkovito neposredno tiskanje, kar je idealno za obiskovalce ali člane delovnih skupin, ki potrebujejo hiter tisk brez osebnega računalnika. Zaslon LCD zagotavlja enostavnost uporabe.Tiskalnik FS-1350DN nudi kakovostno tiskanje z ločljivostjo 1200x1200 točk. Krmilnik temelji na 500 MHz procesorju PowerPC in 128 MB pomnilnika, s čimer lahko tiskalnik hitro obdela kompleksne podatke. Prostor za papir je mogoče razširiti na dve kaseti z zmogljivostjo 250 listov – skupaj torej kar 800 listov. Tiskanje na papir formata A6 je možno tudi iz kasete, kar je idealno za tisk dokumentov, kot so zdravniški recepti.

Prijaznost do okolja je bila pri načrtovanju tiskalnika FS-1350DN prednostna naloga. Ohišja najnovejših Kyocerinih tiskalnikov ECOSYS ne vsebujejo nevarnih halogenov, kot so klorin, fluorin, iodin ali bromin. Matična plošča, kabli in žice ne vsebujejo srebra. Kyocera-Mita namesto stiropora uporablja tudi okolju prijazno reciklirano lepenko. Tiskalnik je skladen z zahtevami Energy Star in direktivo RoHS. S pomočjo edinstvenega Kyocerinega koncepta ECOSYS, ki temelji na dolgotrajnih komponentah, pri čemer je treba zamenjati samo toner, pa zagotavlja manj odpadkov in zelo nizke skupne stroške lastništva.

Maloprodajna cena tiskalnika (z DDV) je 549,36 €, strošek na natisnjeno stran pa znaša 0,0144 €.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.