Novosti v galeriji Slo-Foto.net

Tokrat vam v Galeriji portala Slo-Foto.net prestavljamo novost za katero upamo, da bo razveselila naše člane, saj jim za dodajanje nove fotografije ne bo potrebno čakati 24 ur. Omejitev 7 (sedem) fotografij tedensko ostaja, vendar lahko sedaj vse fotografije dodate tudi v enem dnevu. Pri tem lahko določite ali želite, da se fotografija prikaže v Čakalnici ali pa se prikaže le v vašem profilu.

V novem panelu Uredi fotografije (https://www.slo-foto.net/galerija/uredi) pa boste lahko izbirali katero fotografijo želite prikazati v Čakalnici oziroma katero ne. Fotografije se bodo prikazale v Čakalnici z zamikom 24 ur, vse to pa je urejeno avtomatsko, tako da vam ne bo potrebno vsak dan ročno pošiljati že objavljene fotografije v Čakalnico.

V zgornjem delu strani boste lahko vidili, katere fotografije so že na čakanju za prikaz v Čakalnici. Poleg se izpiše tudi kdaj se bo fotografija prikazala v Čakalnici. Na vašo željo pa je fotografijo možno odstraniti iz čakanja.

V spodnjem panelu pa se bodo nahajale vse vaše fotografije, katere ste izbrali, da se NE prikažejo v Čakalnici, ampak samo v vašem profilu. S klikom na gumb Dodaj na čakanje boste fotografijo poslali v Čakalnico. In če se v zadnjih 24 ur vaša fotografije ni prikazala v Čakalnici, se bo le ta prikazala takoj po potrditvi.

Da boste lahko spremljali vse nove fotografije ostalih prijateljev, pa smo že pred časom predstavili storitev   Novičnik, ki prikazuje vse zadnje novosti ostalih članov na vaši listi prijateljev (Zadnje fotografije, Zadnji komentarji, Vpis v knjigo gostov, Nova prijateljstva in Status prijateljev).

Poleg teh novosti pa smo v letu 2009 na portalu Slo-Foto.net uvedli kar nekaj drugih novitet. Predstavljamo vam kratek pregled:
- Projekcija fotografij: v vsakem profilu člana, ki je že objavil fotografijo se nahaja gumb Projekcija. S klikom nanj si boste lahko interaktivno pregledovali njegove prispevke
 
- Ocenjevanje komentarjev: člani lahko s klikom na ikoni ali oddajo svoj glas komentarju za katerega mislijo, da si zasluži dober ali slab glas

- Hitro dodajanje komentarjev: pri komentiranju fotografij vam ne bo potrebno čakati, da se stran ponovno naloži

- Prevajanje komentarjev: v kolikor je komentar napisan v tujem jeziku ga lahko preprosto prevedete tako, da kliknete na eno izmed treh zastavic (    ) , ki se nahajajo v desnem spodnjem kotu komentarja

- Moja statistika: v galeriji si lahko vsi člani sedaj pogledajo svojo osebno: https://www.slo-foto.net/galerija/mojastatistika

Če še niste član naše Galerije, vas vabimo, da se nam pridružite:
https://www.slo-foto.net/galerija/registracija
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.