Canon predstavil nove modele IXUS

Canon je svojo zbirko stilsko oblikovanih digitalnih kompaktnih fotoaparatov obogatil s štirimi novimi modeli: Digital IXUS 100 IS, Digital IXUS 110 IS, Digital IXUS 990 IS in Digital IXUS 95 IS. (Sporočilo za javnost)

Digital IXUS 100 IS: 12,1 milijona točk, 3-kratni optični zoom s stabilizacijo slike, HD-video
Doslej najtanjši Canonov digitalni fotoaparat, elegantni Digital IXUS 100 IS, je debel samo 18,4 mm in opremljen z zmogljivimi funkcijami, ki poenostavljajo fotografiranje. Funkcija Smart Auto prinaša tehnologijo prepoznavanja prizorov, ki samodejno izbere najprimernejše nastavitve med 18 možnostmi, in vselej poskrbi za odlične posnetke. Poleg tega omogoča snemanje videa v visoki ločljivosti in neposredno predvajanje na zaslonu HDTV s kablom HDMI. Na voljo bo v štirih barvah: srebrni, zlati, črni in rdeči.


 


Digital IXUS 110 IS: 12,1 milijona točk, širokokotni (28 mm) objektiv s 4-kratnim optičnim zoomom in stabilizacijo slike, HD-video
Dinamično zlitje IXUSOVEGA stila in širokokotnih zmogljivosti ponuja veliko: 28-milimetrski širokokotni objektiv, idealen za posnetke skupin ali v prostorih, snemanje HD-videa in 2,8-palčni zaslon LCD PureColor II. Pregledovanje slik je enostavno s funkcijo zaznavanja gibanja Active Display, filme pa je mogoče predvajati na HDTV prek kabla HDMI. Fotografiranje je poenostavljeno s funkcijo Smart Auto. Elegantno obliko dopolnjujejo srebrna, zlata, rožnata in modra barva.


 
Digital IXUS 990 IS: 12,1 milijona točk, 5-kratni optični zoom s stabilizacijo slike, HD-video
Zmogljiv 5-kratni zoom omogoča Digital IXUSU 990 IS slikanje oddaljenih subjektov ali ustvarjalno kadriranje prizorov. Eleganten kovinski videz dopolnjuje vrsta naprednih funkcij: Smart Auto za enostavno izdelavo sijajnih posnetkov, umetniški fotografski načini, kot sta učinka ustvarjalne luči (Creative Light) in zameglitve zooma (Zoom Blur). Pregledovanje posnetkov na 3-palčnem zaslonu LCD PureColor II je užitek, poenostavljen s funkcijo Active Display. V video načinu pa omogoča snemanje izjemno natančnih posnetkov visoke ločljivosti HD.


Digital IXUS 95 IS: 10 milijonov točk, 3-kratni optični zoom s stabilizacijo slike
Model Digital IXUS 95 IS združuje klasično oblikovanje IXUSOV z naprednimi lastnostmi v srebrni, sivi, modri ali rožnati barvi. Izboljšane Canonove pametne tehnologije – vključno z zaznavanjem gibanja in prepoznavanjem obrazov – omogočajo jasne in ostre portrete, dopolnjuje pa jih še funkcija Smart Auto, ki še dodatno poenostavlja fotografiranje. 17 različnih fotografskih načinov ponuja izbiro idealnih nastavitev za vse vrste prizorov.


 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.