Kyocera Mita z novo znamko barvnih večnamenskih naprav – TASKalfa

Kyocera Mita, ponudnik varčnih rešitev za upravljanje dokumentov, je predstavila novo blagovno znamko TASKalfa za novo generacijo večnamenskih tiskalniških naprav. Novi izdelki TASKalfa 250ci, TASKalfa 300ci, TASKalfa 400ci in TASKalfa 500ci vključujejo številne tehnološke inovacije, ki postavljajo nove standarde na področju kakovosti in zanesljivosti. S pomočjo tehnologij Java in spletnih storitev lahko uporabniki nove Kyocerine večnamenske naprave prilagodijo specifičnim okoljem in nastavijo njihove napredne funkcionalnosti. Naprave TASKalfa zagotavljajo celovito upravljanje naprav in uporabniških računov ter vrhunske varnostne funkcije, z edinstvenim oblikovanjem pa se lepo podajo vsem sodobnim pisarnam. (Sporočilo za javnost)

Ponudbo TASKalfa sestavljajo štiri večnamenske naprave formata A3, TASKalfa 250ci, TASKalfa 300ci, TASKalfa 400ci in TASKalfa 500ci. Ob novi blagovni znamki naprave zaznamuje privlačno novo oblikovanje – kombinacija temno modre in sive barve –, ki jih jasno loči od konkurenčnih izdelkov. Posebno pozornost so pri Kyoceri Miti namenili najnovejšim zahtevam na področju ergonomije in preproste uporabe. Naprave so opremljene z barvnimi zasloni, občutljivimi na dotik, ki nudijo hiter in preprost dostop do funkcij, njihov naklon pa je mogoče prilagoditi različnim pogojem osvetlitve. Uporabnike pri interakciji z napravo vodijo interaktivne animacije, uporabniki pa lahko na napravah celo brskajo po spletu. Vstavljanje papirja zaradi ergonomsko oblikovanih ročajev, ki omogočajo odpiranje in zapiranje kaset le z nežnim pritiskom, še nikoli ni bilo preprostejše.

Nove naprave nudijo vrhunsko funkcionalnost barvnega skeniranja, saj ob funkcijah TWAIN, Scan to email, Scan to FTP, Scan to SMB in Scan to Box nudi tudi funkcijo Scan to USB (skeniranje dokumentov na napravo USB). Vrata USB so priročno postavljena na desno stran upravljavske plošče. Podprti formati tako pri skeniranju kot tudi pri funkciji USB Direct Printing so PDF (na voljo s stiskanjem in šifriranjem), XPS, TIFF in JPEG.Pomembne tehnološke inovacije
Večnamenske naprave TASKalfa vključujejo tehnološke inovacije za občutne izboljšave pri kakovosti barv, zanesljivosti in energijski učinkovitosti. Na novo razvit toner in razširjeno barvno področje zagotavljata visokokakovostno barvno reprodukcijo. Zaradi nižje temperature taljenja novi Kyocerin toner zmanjša porabo in stroške za energijo. Za izjemno zanesljivost in učinkovitost poskrbijo dolgotrajne komponente, izboljšane poti papirja, inteligentna kalibracija, standardna enota za obojestransko tiskanje in 160 GB trdi disk.

Varovanju zaupnosti dokumentov je namenjen širok nabor varnostnih funkcij, kot je omrežno overovljanje. Hitrost tiskanja sega od 25 do 50 strani na minuto pri črno-belem tisku in 25 do 40 strani pri barvnem.

»Trenutne gospodarske razmere od organizacij zahtevajo ponoven pregled njihovega delovnega toka in upravljanja z dokumenti. Sedaj je čas za klestenje stroškov in optimizacijo procesov. Kyocerine naprave pomagajo podjetjem storiti prav to. Še več, z uporabo barv lahko organizacije pridobijo tudi konkurenčno prednost,« je povedala Maki Nagao, produktni direktor pri podjetju Kyocera Mita.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.