Novi tiskalniki HP za mala in srednje velika podjetja

Novi tiskalniki HP za mala in srednje velika podjetja

HP je objavil dostopnost treh novih tiskalnikov iz družine HP Officejet, ki omogočajo malim in srednje velim podjetjem tiskanje visokokakovostnih barvnih dokumentov za polovico ceneje na stran kot pri konkurenčnih laserskih tiskalnikih. (Sporočilo za javnost)

Večfunkcijski tiskalnik HP Officejet Pro 8500 All-in-One, tiskalnik HP Officejet Pro 8000 Printer in večfunkcijski tiskalnik HP Officejet 6500 All-in-One omogočajo malim podjetjem tiskanje dokumentov s hitrostjo, primerljivo z laserskimi tiskalniki, pri tem pa porabijo tudi za polovico manj energije kot konkurenčni laserski tiskalniki.

Serija HP Officejet Pro
Tiskalnika HP Officejet Pro 8500 All-in-One in HP Officejet Pro 8000 Printer temeljita na tehnologiji HP Scalable Printing Technology ter zagotavljata nižje stroške na stran in porabo energije v primerjavi s konkurenčnimi laserskimi tiskalniki. Tiskalniki izpolnjujejo standarde ENERGY STAR in dosegajo hitrost tiskanja do 15 črno-belih strani na minuto in 11 barvnih strani na minuto, kar je primerljivo z laserskimi tiskalniki. Prav tako imajo vgrajene žične in brezžične omrežne funkcije ter programsko opremo za upravljanje z napravo.Tiskalnik Officejet 6500
Večfunkcijski tiskalnik HP Officejet 6500 All-in-One s tehnologijo HP Scalable Printing Technology omogoča različne funkcije, kot so samodejno dvostransko tiskanje(7), hitrost tiskanja do 7 črno-belih in barvnih strani na minuto, kar je primerljivo z laserskimi tiskalniki, podpora za brezžična omrežja, do 40 odstotkov nižji stroški tiskanja na stran in učinkovitejša poraba energije kot konkurenčni laserski tiskalniki.Odlična kakovost tiska
Tiskalnika HP Officejet Pro 8000 in 8500 uporabljata nove vodoodporne kartuše HP 940/940XL, ki temeljijo na pigmentih ter zagotavljajo visokokakovostno tiskanje z odlično obstojnostjo in odpornostjo na vodo.

Nove tiskalniške kartuše Officejet HP940/940 XL omogočajo malim podjetjem tisk visokokakovostnih trženjskih in promocijskih materialov. Tiskalniški paket HP 940XL Officejet Brochure Value Pack, ki prinaša do 50-odstotne prihranke, vsebuje kartuše HP 940XL Cyan, Mangenta in Yellow, 100 listov 180-gramskega HP Superior Inkjet formata A4 in disk CD za preprostejše oblikovanje trženjskih materialov.

Večfunkcijski tiskalnik HP Officejet 6500 All-in-One je združljiv s kartušami HP920/920XL Officejet, ki omogočajo izdelavo visokokakovostnih in obstojnih dokumentov s posebej izdelanimi ločenimi črnili HP Officejet s tehnologijo ColorLok.

Tiskalniki bodo v Sloveniji predvidoma na voljo junija 2009. (aNET)

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.