Nova Canonova bralnika ScanFront s sistemom eCopy povečujeta storilnost pisarn

Nova Canonova bralnika ScanFront s sistemom eCopy povečujeta storilnost pisarn

Canon Europe, vodilni svetovni proizvajalec strojne in programske opreme, je predstavil nova optična bralnika Canon imageFORMULA ScanFront 220e in 220eP s sistemom eCopy za poslovna okolja vseh velikosti. (Sporočilo za javnost)

ScanFront 220e in 220eP poenostavljata implementacijo dokumentnega sistema v podjetja, ki potrebujejo izboljšan dostop do podatkov ter urejene poslovne procese. S povečano storilnostjo pri pisarniških opravilih bodo podjetja občutno znižala stroške.

ScanFront 220e in 220eP imata integrirano programsko opremo eCopy ShareScan, eno vodilnih rešitev za upodabljanje dokumentov na področju zajema in distribucije v pisarniških okoljih. eCopy ShareScan omogoča popolno integracijo in povezovanje z različnimi kritičnimi poslovnimi aplikacijami in storitvami, vključno z dokumentnimi sistemi, delokrožnimi in podatkovnimi sistemi ter tudi z e-pošto in faks strežniki.

Sean Suematsu, direktor za rešitve skeniranja dokumentov v Canonu Europe, je pojasnil: »Storilnost vodi v dobičkonosnost. V časih, ki se napovedujejo, podjetja ne morejo spregledati pomembnosti optimizacije poslovnih procesov in izboljšanja storilnosti v delovnih skupinah. ScanFront 220e in 220eP zagotavljata, da vsi oddelki v podjetju hitro in učinkovito skenirajo, shranjujejo in izmenjujejo dokumente, pri tem pa ohranjajo stroške na najnižji ravni.«
Integracija rešitve eCopy v optična bralnika ScanFront 220e in 220eP je zadnji dosežek tesnega poslovnega partnerstva med Canonom in eCopyjem.

Sean Suematsu je še dodal: »Trg mrežnih optičnih bralnikov naj bi bil v prihodnjih nekaj letih najhitreje rastoči segment skeniranja. Nova bralnika temeljita na uspešni tehnologiji ScanFronta 220/220P, z dodatkom eCopyjeve programske opreme pa ponujata učinkovito rešitev za zajemanje in distribucijo dokumentov v poslovnih okoljih.«

Canon imageFORMULA ScanFront 220e in 220eP sta kompaktna, varna in za uporabo enostavna mrežna optična bralnika, ki zagotavljata visokokakovostno skeniranje do 24 listov na minuto. Vgrajene imata nastavljive gumbe za enostavne naloge, njuna namestitev ne zahteva posebnega znanja, omogočata pa tudi upravljanje na daljavo. ScanFront 220eP ponuja tudi profesionalne funkcionalnosti, kot sta zaznavanje napak pri nalaganju dokumentov in avtentikacija na podlagi prstnih odtisov za podjetja, ki ravnajo z občutljivimi informacijami.

ScanFront 220e/220eP je mogoče integrirati z zalednimi sistemi. Programska oprema eCopy ShareScan je razširljiva z vtičniki ter prilagodljiva za priljubljene poslovne aplikacije in storitve, kot so dokumentni sistemi, e-poštni in faks strežniki. Na voljo so vtičniki Microsoft Sharepoint in Captaris Rightfax za popolno integracijo s sistemi za upravljanje dokumentov v poslovnih okoljih.

Canon imageFORMULA ScanFront 220e in 220eP sta na voljo od maja 2009.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.