HP Photosmart A646

HP Photosmart A646

HP je v okviru nove ponudbe tiskalnikov HP Photosmart TouchSmart predstavil kompaktni tiskalnik HP Photosmart A646 Compact Printer. Novi HP-jevi tiskalniki nudijo celotni družini preprosto in zabavno tiskanje fotografij – z dotikom prsta in brez uporabe osebnega računalnika.

Sporočilo za javnost

HP Photosmart A646 Compact Printer združuje na dotik občutljiv zaslon TouchSmart s preprostim upravljanjem na nadzorni plošči. Tako olajša pregledovanje, urejanje, ustvarjanje in prilagajanje fotografij brez povezovanja z osebnim računalnikom. Prenosna in kompaktna naprava, ki je idealna za fotografe na poti in zaposlene starše, tiska tudi iz telefonov s podporo povezovanju s tehnologijo Bluetooth.(1)

Bodite ustvarjalni
Z uporabo nadzorne plošče HP TouchSmart lahko uporabniki preprosto dodajo opise svojim fotografijam prek tipkovnice na zaslonu ali pisala ter si doma ali na poti ogledajo predstavitve. Z več kot 300 kreativnimi elementi, vključno z robovi, grafikami, stranmi za albume in podpisi pod fotografijami, HP Photosmart A646 Compact Printer naredi prilagajanje in tiskanje fotografij preprosto in zabavno. Uporabniki lahko natisnejo fotografije v poljubnih velikostih – vse do 13 x 18 cm – z robovi ali brez njih. S funkcijo HP Design Gallery je na voljo 30 možnosti za urejanje in izboljševanje slik, med možnostmi, ki so na voljo, pa so odstranjevanje rdečih oči in madežev na koži, uporaba sepia tonov ter možnost »hujšanja«. 

Svoboda tiskanja od koderkoli
HP Photosmart A646 Compact Printer omogoča tiskanje fotografij neposredno iz mobilnih telefonov s podporo povezav Bluetooth.(1) Uporabniki lahko tiskajo tudi neposredno iz pomnilniške kartice, fotoaparatov s podporo za tehnologijo PictBridge ali pomnilniških medijev USB – vse to brez uporabe osebnega računalnika.

En dotik
Vse fotografije je mogoče preprosto natisniti samo z enim dotikom. Fotografije laboratorijske kakovosti in intenzivne barve so standard pri vseh tiskalnikih serije HP Photosmart.

Preprosta uporaba
Najnovejši tiskalniki HP Photosmart ne nudijo samo vodilnih funkcionalnosti v svojem razredu, temveč so tudi preprosti za namestitev in uporabo. Ključne funkcionalnosti vključujejo:
•    Samonamestitveno programsko opremo HP Quick connect, ki prihrani čas pri tiskanju iz osebnega računalnika, saj odpravi potrebo po posebnem namestitvenem disku.
•    Windows Live Photo Gallery za preprosto urejanje, shranjevanje in tiskanje fotografij, vključno z možnostmi za izdelavo razglednic, koledarjev in drugega.

Tiskanje z mislijo na okolje
Tiskalnik z oznako ENERGY STAR, ki je bil zasnovan z mislijo na okolje, porabi manj energije in pomaga pri zmanjševanju vpliva tiskanja na okolje. Več kot 32 odstotkov ohišja tiskalnika je narejenih iz reciklirane plastike. Prek programa HP Planet Partners lahko uporabniki izkoristijo preprosto in odgovorno recikliranje kartuš brez dodatnih stroškov.(2)

(1)    Mobilni telefoni potrebujejo funkcionalnost pošiljanja ali tiskanja prek povezave Bluetooth.
(2)    Program vračanja in recikliranja kartuš je na voljo v 51 državah in regijah. Podrobnosti so na voljo na naslovu www.hp.com/recycle.


 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.