Canon imageRUNNER ADVANCE

Canon Europe je predstavil svojo najnovejšo napredno večpredstavno tiskalniško platformo – Canon imageRUNNER ADVANCE. Nove naprave predstavljajo popolnoma nove smernice večpredstavnosti na trgih pisarniškega in lahkega produkcijskega tiska.

Sporočilo za javnost

Nova serija pisarniških naprav – imageRUNNER ADVANCE C5000 (30/35/45/51 strani/min) in C7000 (55/65 strani/min) – je bila razvita z namenom odgovoriti na naraščajoče zahteve današnjih poslovnih okolij. Primerne so za organizacije vseh velikosti, od majhnih in srednje velikih podjetij pa vse do korporacij. Podjetjem omogočajo povečati učinkovitost z enostavnejšo integracijo v njihove dokumentne tokove, poleg tega pa jim prinašajo nižje operativne stroške, izboljšano varnost dokumentov in manjši vpliv na okolje.

»Dokumenti so temelj vsake organizacije,« je dejal Paul Rowntree, direktor trženja za Evropo pri Canonu Europe. »Podjetja vseh velikosti z njimi komunicirajo ideje, shranjujejo delo ali formalizirajo pogodbe. Canon imageRUNNER ADVANCE so resnično vsestranske naprave, ki poudarjajo pomembnost dokumentov v poslovanju. Naprave imageRUNNER ADVANCE z naprednim tiskom, obdelavo, objavo in komunikacijo izboljšujejo strankine poslovne procese, pri tem pa s popolno integracijo s splošno razširjenimi sistemi ustvarja resnično digitalno delovno okolje.«

Nova generacija barvnih večfunkcijskih naprav prinaša vrsto izboljšav, gradi pa na uspehih nagrajene serije iR, dopolnjenih z znanjem in odzivi strank in partnerjev. Naprednejši krmilnik, na primer, izboljšuje zmogljivosti s hitrejšo obdelavo podatkov. Edinstvena Canonova tehnologija MEAP in strateška partnerstva z vodilnimi ponudniki programske opreme, kot so Adobe, Microsoft in NTWare, zagotavljajo integracijo s splošno razširjenimi pisarniškimi sistemi, izboljšano operativno učinkovitost in varnost.

Naprave imageRUNNER ADVANCE avtomatizirajo papirnate dokumentne procese in poenostavljajo na dokumentih temelječo komunikacijo ter s tem pripomorejo k večji storilnosti zaposlenih. Nova platforma poleg tega omogoča hitro skeniranje dokumentov in njihovo razpošiljanje na različne naslove. Podpora novim datotečnim sistemom, vključno z Adobe PDF, Adobe PDFA1b, Office Open XML in Reader, poenostavlja delo s papirnatimi dokumenti, omogoča označevanje in dodajanje opomb ali dolgoročno shranjevanje.

Velik, na dotik občutljiv barvni zaslon TFT LCD je vgrajen v vsaki napravi serije imageRUNNER ADVANCE in omogoča prilagajanje uporabniškega vmesnika potrebam posameznikov. Uporabniki si lahko prilagodijo in pospešijo dostop do najpogosteje uporabljanih funkcij za avtomatizacijo dela.

»Canon si ves čas prizadeva razvijati inovativne naprave, ki spreminjajo način poslovanja naših strank,« nadaljuje Rowntree. »Platforma imageRUNNER ADVANCE pomeni evolucijo pisarniškega tiskanja in tehnologije upravljanja dokumentov. Izboljšana zasnova in funkcionalnost, poleg tega pa tudi partnerstvo s strokovnjaki, so botrovali popolnoma novi arhitekturi, ki ima večje zmogljivosti, visoko kakovost izpisov in izboljšano uporabnost.«

Serija imageRUNNER ADVANCE ponuja izboljšano varnost dokumentov in ustreza najbolj strogim varnostnim pravilom v industriji. Organizacije lahko sprejmejo nabor varnostnih ukrepov, ki ustreza njihovim specifičnim potrebam. Varnost naprav zagotavlja prijava z identifikacijskimi karticami zaposlenih, omogočeno pa je tudi izpisovanje kjerkoli v omrežju (follow-me printing) in odstranjevanje trdega diska. Kritične poslovne informacije je mogoče zaščititi s paketom Document Scan Lock Kit, ki izpisanim dokumentom doda vodni žig, ter s strežnikom Adobe LifeCycle Rights Management, ki zagotavlja nadzorovan dostop do skeniranih dokumentov v formatu PDF.

Naprave imageRUNNER ADVANCE so bile prav tako zasnovane z upoštevanjem vplivov na okolje. Pri tem je bil upoštevan vsak dogodek v življenjskem ciklu naprav in dokumentov, ki jih izpišejo. Nova serija naprav ima najvišjo energijsko učinkovitost med napravami tega razreda, saj je količina izpustov ogljikovega dioksida zmanjšana za do 50 odstotkov. Pri izdelavi številnih zunanjih delov naprav je uporabljena bio plastika, poleg tega pa ustrezajo standardom Energy Star in ROHS.

Canon je razvil novo različico zmogljivega nabora programskih rešitev iW360 za platformo imageRUNNER ADVANCE. Nov namizje iW Desktop uporabnikom omogoča večjo interakcijo z napravo, kar poenostavlja izdelavo dokumentov profesionalnega videza.

Poleg serij imageRUNNER ADVANCE C7000 in C5000 je Canon predstavil tudi serijo imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO. Te nizkonakladne produkcijske naprave  so namenjene ponudnikom tiskarskih storitev, ki imajo manjše produkcijske zahteve kot uporabniki tiskarskih strojev imagePRESS.

Naprave imageRUNNER ADVANCE bodo v Evropi na voljo v zadnjem četrtletju letošnjega leta.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.