Lexmark T656dne – delovni konj za najzahtevnejša okolja

Lexmark T656dne – delovni konj za najzahtevnejša okolja

Lexmark je predstavil nov poslovni laserski tiskalnik za zahtevnejša delovna okolja. Lexmark T656dne zmore namreč v minuti izpisati do 55 črno-belih dokumentov formata A4. K visoki produktivnosti precej pripomore tudi vgrajen na dotik občutljiv zaslon, preko katerega je upravljanje z napravo še bistveno preprostejše.

Sporočilo za javnost

Lexmark T656dne je monokromatski laserski tiskalnik, namenjen velikim delovnim skupinam. Zahvaljujoč možnosti nalaganja lastnih tiskalniških aplikacij in profilov na tiskalnik, ki je v ta namen serijsko opremljen s trdim diskom kapacitete 80 GB, ima lahko vsak posameznik ali skupina prilagojene nastavitve za svoja opravila, Lexmark T656dne pa za lažjo uporabo opremljen še z velikim (diagonala 18 cm) in na dotik občutljivim barvnim zaslonom. Med najpogostejšimi aplikacijami, ki jih uporabniki nalagajo na poslovne naprave, so predvsem obrazci in drugi pogosto uporabljani dokumenti, ki zahtevajo nič ali malo prilagoditev. Tiskalnik, narejen na platformi eSF, pa zmore še bistveno več, saj je njegovo izpisovanje moč v celoti prilagoditi in podrediti posameznim tiskalniškim procesom ter tako občutno pohitriti njihovo izvajanje.

V tiskalnik vgrajen velik zaslon lahko služi različnim namembnostim – podjetja lahko njegovo ozadje povsem prilagodijo podobi podjetja (barvni toni, logotipi …), zaslon pa lahko izkoristijo tudi kot edinstven komunikacijski medij za različne predstavitve.

"Naše robustne industrijske rešitve že od nekdaj slovijo po svoji zanesljivosti, z novim T656dne, ki je pravi delovni konj na področju črno-belega tiskanja, pa bomo zahtevnim poslovnim okoljem pomagali dvigniti učinkovitost in produktivnost," je povedal Lexmarkov izvršni podpredsednik in vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev, Marty Canning, in nadaljeval: "Naš širok nabor naprav za poslovno rabo zahtevnim uporabnikom dan za dnem pomaga dosegati vse višje zastavljene cilje."

Lexmark je pred kratkim od organizacije Buyers Laboratory prejel nagrado za posebne dosežke. Strokovnjaki so jo namreč podelili platformi Embedded Solutions Framework (eSF), ki podjetjem omogoča natančno ter pametno upravljanje s papirnimi procesi, ki vsebujejo delo tiskalnika, s čimer dosegajo višjo produktivnost ob hkratnem nižanju količine izpisanih strani.


 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.