Canonovi dokumentni bralniki za Applove Mace

Canonovi dokumentni bralniki za Applove Mace

Canon Europe je svojo ponudbo optičnih bralnikov obogatil z modeloma imageFORMULA DR-2010M in DR-2510M, ki sta prva Canonova bralnika s podporo za računalnike Apple Macintosh. Namenjena sta podjetjem, ki se ukvarjajo s kreativno dejavnostjo ter širšemu poslovnemu segmentu. 

Sporočilo za javnost

Canonove stranke, ki uporabljajo računalnike Mac lahko odslej izkoristijo prednosti profesionalnih tehnologij skeniranja, ki so na voljo za naprave, ki jih poganja operacijski sistem Microsoft Windows. DR-2010M in DR-2510M povzemata odlike bralnikov DR-2010C in DR-2510C za sisteme Windows, kot so kompaktna oblika, enostavna uporaba in zanesljivo skeniranje.

Sean Suematsu, direktor za rešitve na področju skeniranja dokumentov v Canonu Europe, je ob tem dejal: »Canon stalno izboljšuje svoj nabor bralnikov z inovativnimi funkcijami in tehnologijo. Vedeli smo, da sta bralnika DR-2010C in DR-2510C Windows priljubljena zaradi svoje zasnove in funkcionalnosti, zato smo prepričani, da bosta uspela tudi v okoljih Mac.«

»Gartner je napovedal, da bo Apple z računalniki med letoma 2008 in 2011 podvojil svoj tržni delež v Severni Ameriki in Zahodni Evropi.1 Širša uporaba Applove tehnologije tudi v drugih poslovnih okoljih, poleg grafične, arhitekturne in medijske produkcije, predstavlja eno ključnih področij razvoja za Canon v prihodnjih letih. DR-2010M in DR-2510M predstavljata Canonov prvi korak v poslovno okolje Mac, za katero nameravamo razvijati tudi v prihodnosti, ko bo povpraševanje naraslo.«

DR-2010M in DR-2510M sta hitra dokumentna bralnika, z zmogljivostjo barvnega skeniranja 20 str/min oziroma 25 str/min. Uporabnikom v malih in domačih pisarnah je namenjen DR-2010M, za zahtevnejše naloge skeniranja v različnih pisarniških okoljih pa je primernejši DR-2510M.

Oba bralnika sta kompaktna in se od različice za Windows ločita samo po črni barvi in integrirani programski opremi. Priložena Canonova aplikacija CaptureOn Touch zagotavlja hitro in enostavno skeniranje, Presto! PageManager je namenjen upravljanju datotek, Presto! BizCard pa upravlja s poslovnimi kontakti.

DR-2010M in DR-2510M sta na voljo z gonilniki Windows ISIS in TWAIN ter z Windows različico aplikacije CaptureOn Touch, da ju je mogoče uporabljati tudi v okoljih z operacijskim sistemom Windows.

Komentarji
Aleš (@olympus0501) 18. november 2009 16:33
Upam ,da že enkrart propadejo , ker samo izkoriščajo ljudi z svojimi napihnenimi cenami , canon je nasplošno precenjen kvaliteta pa na psu.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.