Predstavitev Canon 1D mark IV

Predstavitev Canon 1D mark IV

In 7D. Slednji sicer malo pozno, ampak uradne predstavitve pač še ni bilo in so ga najbrž zato predstavili skupaj z 1D mark IV. Predstavitev je potekala danes v Fužinskem gradu, kjer je trgovina 3A v prijetnem vzdušju predstavila omenjena fotoaparata. Predstavitvi je sledila pogostitev in kar je še pomembneje fotografiranje modela (s 7D ali lastnim fotoaparatom) s studijsko osvetlitvijo, tiskanje posnetih fotografij in storitev Check&clean, kjer so serviserji čistili tipala udeležencev.

1D mark IV je bil žal še predprodukcijski, tako da nismo smeli vstaviti svojo kartico za kasnejše analize napredka kakovosti slike. Se ga je pa seveda dalo "pošlatati". Sam sem si za namen fotografiranja (mini) reportaže raje sposodil 5D markII in 24L, ki se je izkazal za odličen "low light" komplet (mogoče mi je bilo na trenutke žal, da nisem raje vzel 16-35II, ker bi bil bolj prilagodljiv in seveda širši). Ne mislim dolgoveziti, poglejte si kratko reportažo, test 1D IV pa upam da sledi čimprej.

Odevanje modela v "bojne" barve

Predstavitev. Obisk je bil precejšen.

"Tega mi spucajte!". Serviserji so kar "švicali".

Canonova mobilna tiskarna

In seveda, del dogodka, ki je požel največ navdušenja :)

Za konec še ta, da se ne bo kdo pritoževal, da nisem fotkal ničesar z napisom Canon;). Le zakaj bi kaj drugega, saj ste 7D in 1D4 že neštetokrat videli na fotografijah.

Komentarji
Uroš Uršej (@Lucifix) 24. november 2009 08:23
Hehe si me mal presenetil, nisem videl, da boš kaj objavil in da bo tudi vse OK
Peter Bernik (@Noob) 24. november 2009 09:13
Saj sem pozabil predzadnjo fotko in uporabil vse svoje programersko znanje, da jo vstavim (sj ni tok težko spet, samo velikost spremeniš in ime fajla).
Uroš Uršej (@Lucifix) 24. november 2009 12:46
Aja je imel kdo gor Slo-Foto majce od 3A ekipe?
Peter Bernik (@Noob) 24. november 2009 17:21
Bodo mel naslednjič.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.