Canon imageFORMULA P-150

Canon imageFORMULA P-150

Canon imageFORMULA P-150

Canon Europe je svoj nabor optičnih bralnikov obogatil z modelom imageFORMULA P-150, ki predstavlja najhitrejši dvostranski prenosni bralnik A4 na trgu, zasnovan za uporabnike v hitrorastočem segmentu osebnih bralnikov. Canon imageFORMULA P-150 je edinstven v svojem razredu, saj ima vgrajeno vso potrebno programsko opremo za takojšen priklop in delo na kateremkoli računalniku prek priključka USB, prek katerega se tudi napaja. Pri tem ponuja visoke hitrosti branja in samodejni podajalnik papirja, ki sprejme do 20 listov hkrati.

Sporočilo za javnost

Kompaktni bralnik skenira do 15 strani na minuto in dela skoraj dvakrat hitreje kot njegov najbližji tekmec. Ker je najmanjši dvostranski bralnik A4 na trgu, je primeren za uporabnike na terenu, v pisarni ali doma.

Zaradi majhnih mer in stilskega oblikovanja se lepo poda okoljem malih in domačih pisarn, kjer pogosto primanjkuje prostora, pri tem pa omogoča tudi začetnikom hitro in enostavno skeniranje.

Bralnik je idealno orodje za mobilne uslužbence, ki morajo dokumente hitro posredovati v pisarno, ko obiskujejo stranke ali so na službeni poti. Naročilnice, zahtevki, pogodbe, mesečna poročila, blagajniški prejemki, fotografije ali zapiski so lahko takoj skenirani in poslani v matično pisarno od kjerkoli. Ustreza različnim gospodarskim dejavnostim, vključno z bančništvom, zavarovalništvom, državnimi inštitucijami, zdravstvom, transportom, telekomunikacijami ali izobraževanjem, pri katerih je arhiviranje dokumentov, pregledovanje in shranjevanje ključnega pomena za njihov uspeh.

Vgrajena programska oprema CaptureOnTouch Lite omogoča priključitev na katerikoli namizni ali prenosni računalnik, brez potrebe po nameščanju gonilnikov ali aplikacij. Zaradi enostavnejše uporabe je priložena tudi standardna različica Canonove programske opreme CaptureOnTouch, ki omogoča enostavno in hitro obdelavo tipičnih opravil skeniranja dokumentov. Skeniranje z visoko kakovostjo je obogateno z vgrajenimi funkcionalnostmi, kot je samodejno zaznavanje velikosti dokumenta, poravnavanje, samodejno poravnavanje besedila in zaznavanje barv.

Bralnik ima gonilnike ISIS in TWAIN za enostavnejšo integracijo z večino namiznih aplikacij. Poleg tega priložena programska oprema vsebuje BizCard Reader za skeniranje in uvažanje posetnic ter Paperport za enostavno izpolnjevanje, upravljanje in pregledovanje dokumentov.

Canon imageFORMULA P-150 je v Evropi že na voljo.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati