Slo-Foto.net je postal spletni medijski sponzor projekta Picture Slovenia

Slo-Foto.net je postal spletni medijski sponzor projekta Picture Slovenia

Za to smo se odločili, ker verjamemo, da lahko Slo-Foto.net, kjer je spletišče z dobrimi slovenskimi fotografi, s takšnim projektom pripomore k dodatni prepoznavnosti Slovenije izven njenih meja.

O projektu so avtorji Picture Slovenia napisali sledeče:

S pohodom digitalnih fotoaparatov smo postali zapisovalci časa in prostora takorekoč vsi. Moč fotografije in moč interneta v enem pa je recept za noro izkušnjo. PictureSlovenija omogoča promocijo fotografij o Sloveniji, druženje fotografov in sodelovanje v natečajih in glasovanjih. Glavni namen PictureSlovenia.com je na svetovnem spletu povečati konkurenčnost in prepoznavnost Slovenije v obliki fotografij. Za dosego teh ciljev uporabljamo inovativne tehnologije, vzpostavljamo kreativne odnose s številnimi ustvarjalci in partnerskimi podjetji in organizacijami, ki v tem početju prepoznavajo tudi svoje cilje in poslanstvo.

 

 

Ekipa Slo-Foto.net projekta ne gleda kot konkurenco, saj je njihove glavni namen predstavitev Slovenije s pomočjo fotografij, ki jih na našem portalu vsekakor ne primanjkuje. In v ta namen vabimo naše člane, da tako z že objavljenimi fotografijami na portalu Slo-Foto.net, pripomorejo k dodatni promociji naše države tudi na omenjeni strani.

Povezava do strani: http://www.pictureslovenia.com/si/

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati