Canonov vsestranski dokumentni optični bralnik DR-2020U

Canonov vsestranski dokumentni optični bralnik DR-2020U

Canonov vsestranski dokumentni optični bralnik DR-2020U

Canon je svoj nabor optičnih bralnikov za poslovna okolja obogatil z modelom imageFORMULA DR-2020U, ki omogoča tri različne načine delovanja. DR-2020U, namenjen trgu malih in srednjih podjetij, je kompaktnih dimenzij in elegantne črne barve. Prilagojen je enoosebni rabi receptorjev in poslovnih asistentov, saj jim skozi enostaven uporabniški vmesnik ponuja hitro delovanje in različne načine skeniranja.

Uporabnikom je na voljo podajalnik za 50 listov za hitro skeniranje večjih količin dokumentov, ploski bralnik pa omogoča ročno skeniranje občutljivejših gradiv, kot so knjige in podobno. V poseben podajalnik je mogoče naložiti do 15 posetnic in samodejno zajeti informacije o poslovnih kontaktih. Programska oprema BizCard lahko te podatke spremeni v podatkovno zbirko z možnostjo iskanja.
»Zaradi univerzalnosti bralnika je DR-2020U idealen za pisarniške delavce, ki dnevno skenirajo večje količine dokumentov,« je dejal Sean Suematsu, vodja rešitev za skeniranje dokumentov pri Canonu Europe. »Eleganten črn videz in kompaktna oblika sta odliki, zaradi katerih je primeren tudi za okolja, kjer je bolj izpostavljen pogledom.«

Trg hitrih dokumentnih bralnikov bo v naslednjih letih doživel občutno rast, saj se podjetja vse bolj zavedajo prednosti učinkovitega upravljanja dokumentov. Canon je to rast predvidel in je zato predstavil DR-2020U za običajna pisarniška okolja v malih in srednjih podjetjih.

DR-2020U skenira do 20 strani na minuto v barvah (40 str/min v obojestranskem načinu), pri tem pa ohranja visoko kakovost slik. Z možnostjo samodejnega skeniranja večje količine dokumentov povečuje storilnost in izboljšuje dostop do informacij.

DR-2020U ima uporabnikom prijazen vmesnik z označenimi gumbi za najpogosteje uporabljene funkcije skeniranja v e-pošto in datotečne mape ali kopiranje. Programska oprema Canon CaptureOnTouch omogoča, da so ta kompleksna opravila dostopna z enim samim gumbom ter tako zmanjšuje možnosti napak in prihrani čas.

Z najnovejšo različico aplikacije PaperPort je mogoče skenirane slike vnašati neposredno v sistem SharePoint in podobne. Z bralnikom je na voljo še naslednja programska oprema: Canon CapturePerfect 3.0, Presto!BizCard, Nuance OmniPage in Adobe Acrobat Standard edition.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati