Nov test: Nikon D3s

Nov test: Nikon D3s

Nov test: Nikon D3s

Na portalu Slo-Foto.net vam predstavljamo novo recenzijo digitalnega fotoaparata Nikon D3s, katere avtor je Peter Bernik.

"Nikon D3s je bleščeč primerek evolucije svojega modela. V nasprotju s svojim predhodnikom, ki je za Nikon bil revolucija. Odličen evolucijski primer zato, ker je Nikonu uspelo dodelati model v smeri, ki si jo je želela večina uporabnikov prejšnjega modela oziroma potencialnih kupcev zdajšnjega..."

Nadaljevanje...

Komentarji
Grega (@GrGa) 20. december 2009 09:46
Najbrž je res užtek delat šport s temle.. Me pa čudi, da ni možnost kompresiranega RAW-a (NEF-a), saj je večina Nikon aparatov do zdaj to imela..
Peter Bernik (@Noob) 20. december 2009 10:34
Saj je možnost kompresiranega RAWa (brez izgube kvalitete). Ni pa možnost RAWa, v manjši resoluciji, tako kot pri Canonu.Vsekakor je užitek, pravo orodje. Samo moraš ga pred tem imeti dovolj časa, da je delovanje čisto avtomatizirano. To mi je edino manjkalo.


bockorek (@bockorek) 21. december 2009 21:07
Mogoče komentar na AF stikalo. Razmak med S in M načinom je večji kot med S in C in tako lahko čutiš razliko preklopa, brez da bi obračal aparat. Vendar to moraš potem res biti navajen oz. z občutkom preklapljat.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati