Novost v Galerija: Blokiranje članov

Novost v Galerija: Blokiranje članov

Zaradi vse večjega števila uporabnikov v Galeriji se zgodi, da vam nekateri od njih komentirajo fotografije, čeprav si tega ne želite. Od sedaj naprej lahko te uporabnike dodate na listo blokiranih uporabnikov.

Blokiranim članov, ki se nahajajo na vaši listi, bo onemogočeno komentiranje vseh vaših fotografij in knjige gostov v vašem profilu. Seznam teh uporabnikov boste videli in urejali preko naslova https://www.slo-foto.net/galerija/blokirani-uporabniki.

Neželenega člana lahko dodate na vašo listo preko njegovega profila. Na desni strani profila boste videli povezavo Dodaj uporabnika med blokirane. S klikom na to povezavo mu boste onemogočili omenjene funkcije.


Povezava preko katere dodate člana med blokirane

 

Člana dodanega na neželeno listo lahko tudi odstranite, prav tako s klikom na povezavo Odstrani uporabnika iz blokiranih, ki se bo nahaja na istem mestu (glej sliko zgoraj) ali pa preko nadzorne plošče blokiranih uporabnikov, kjer se poleg imena nahaja ikona .

Funkcija katero sem vam predstavil uporabite le kot zadnjo rešitev. Svetujem vam, da vseeno dvakrat premislite preden dodate katerega od članov na listo blokiranih uporabnikov. Mogoče vam ta uporabnik želi priskočiti na pomoč pri izboljšavi vaše fotografije na način, kateri se vam morda zdi neprimeren oziroma žaljiv, pa čeprav je njegovega namen dobronameren.

Komentarji
DonKihot (@DonKihot) 3. januar 2010 19:35
A torej bomo tako po novem obračunavali med sabo. Kdo ve od kod predlog oz. ideja za to. Če ti nekdo enkrat rani ponos, takoj na črno listo.
Uroš Uršej (@Lucifix) 3. januar 2010 19:53
@DonKihot: Ideja je moja in sem jo imel v planu že leto ali dve, ampak mi jo je šele sedaj uspelo uresničiti. Škoda da si začel razmišljat v to smer
DonKihot (@DonKihot) 3. januar 2010 20:30
Mogoče sem pa res malo preveč črnogled. Žal pa sem bil na spletni strani kjer je bilo to omogočeno in so malo preveč padale osebne zamere. Praktično za vsako malenkost.
Peter Atanackov (@Geo) 3. januar 2010 20:47
Ah, vsak ma svobodo izbire, in tole ti dopušča še malo več svobode pri izbiri. Meni se zdi prav.
Peter Bernik (@Noob) 3. januar 2010 22:31
Komaj, da je kaj lepšega kot poslušati, kako kak tepec molči.
tomaž demšar (@tomaz1973) 5. januar 2010 08:56
Svoboda govora.

Svoboda tišine.
miha (@majql) 13. januar 2010 13:12
A bomo lahko vsi videli, koga je kdo blokiral?
Uroš Uršej (@Lucifix) 13. januar 2010 13:27
@majql: ne, to ne bo mogoče
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati