Canon razširil serijo videokamer LEGRIA HD in SD

Canon razširil serijo videokamer LEGRIA HD in SD

Canon razširil serijo videokamer LEGRIA HD in SD

Canon je predstavil razširjen nabor videokamer LEGRIA s štirimi novimi serijami. Namenjene so najširšemu krogu uporabnikov, od ljubiteljev videa, prek tistih, ki potrebujejo enostavno rešitev za snemanje družinskih dogodkov, pa vse do aktivnih uporabnikov družabnih omrežij. Serija LEGRIA odslej ponuja Canonovo pregovorno kakovost slike z modeli v vseh cenovnih razredih. Razširjena paleta modelov LEGRIA je obogatena s tremi serijami visoke ločljivosti HD – LEGRIA HF S, LEGRIA HF M in LEGRIA HF R – ter z LEGRIO FS300 standardne ločljivosti SD.

Vrhunska kakovost: Canonova tehnologija v samem jedru
Celotna serija modelov LEGRIA ponuja Canonovo značilno kakovost. Modeli LEGRIA HF S, LEGRIA HF M in LEGRIA HF R imajo Canonov sistem HD Camera s tipalom visoke ločljivosti CMOS, objektiv Canon HD Video in procesor DIGIC DV III za najvišjo kakovost in ostrino videa.

Vsi novi modeli LEGRIA ponujajo vrsto inovacij, ki poenostavljajo zajem in izmenjavo domačih video posnetkov. Napredne, uporabnikom prijazne funkcije, ki vključujejo način snemanja Smart Auto, izboljšan sistem snemanja Video Snapshot in način Pre REC  , uporabnikom omogočajo raziskovanje njihove ustvarjalnosti in zajemanje nepozabnih zgodb. Ko so te enkrat zajete, integrirano konvertiranje iz  formata HD v SD in nova funkcija enostavnega nalaganja v splet omogočajo preprosto izmenjavo zgodb prek spleta ali na DVD-jih.

Serija LEGRIA HF S: napredne funkcije za filmske ustvarjalce
Na vrhu serije LEGRIA HD so novi modeli LEGRIA HF S z nepremagljivo kombinacijo napredne tehnologije in možnosti ročnega nadzora, ki izkušenim uporabnikom omogočajo raziskovanje njihove tehnične in ustvarjalne vizije.

Vsi modeli s tipalom CMOS ločljivosti 8 milijona točk in posebej razvitim objektivom HD Video ponujajo izjemno kakovost slike. Ključne nove lastnosti so zmogljiv način optične stabilizacije, velik 8,8-centimetrski  zaslon LCD občutljiv na dotik, način Smart Auto in dve reži SDHC na vseh modelih. Napredne avdio zmogljivosti, kot je integriran samodejni omejevalnik mikrofona, dodatno bogatijo izvrstno snemalno funkcionalnost.

Nov zaslon LCD občutljiv na dotik je trenutno največji v svojem razredu , z več kot 4-krat večjo ločljivostjo in 4-krat večjim kontrastom. Na novo oblikovan gumb za ročni nadzor, 0,69-centimetrsko elektronsko iskalo EVF (samo LEGRIA HF S21) in daljinsko upravljanje dopolnjujejo LCD za popoln nadzor.

Serija LEGRIA HF M: izvrstna kakovost slike, kompakten dizajn
LEGRIA HF M ponuja idealen skupek lastnosti tistim, ki od kompaktne videokamere pričakujejo visoko kakovost posnetkov. Sistem Canon HD Camera s tipalom CMOS Full HD ločljivosti 3,3 milijona točk zagotavlja posnetke visoke kakovosti. Enostavnost uporabe povečujejo 6,8-centimetrski zaslon LCD občutljiv na dotik, z intuitivnim, na kretnje občutljivim uporabniškim vmesnikom, ter napredne lastnosti, kot je Smart Auto.

Vsi modeli so združljivi z naborom dodatne opreme Canon LEGRIA, vključno z nastavki za objektive, video lučmi, mikrofoni in novim podvodnim ohišjem Canon WP-V2, ki omogoča snemanje do globine 40 metrov.

Serija LEGRIA HF R: dostopna kakovost HD
Serija LEGRIA HF R je zbirka stilsko oblikovanih, lahkih videokamer visoke ločljivosti Full HD, ki omogočajo enostavno izmenjavo posnetkov s prijatelji. Ponujajo odlične zmogljivosti za zmerno ceno, saj jih odlikujejo Canonova vrhunska tehnologija in inovativne funkcije, kot sta Video Snapshot in Smart Auto. Lahka in kompaktna zasnova pomeni, da so modeli LEGRIA HF R idealna rešitev za prve korake v svetu visoke ločljivosti.

LEGRIA SD: največ, kar ponuja standardna ločljivost
Canon je predstavil tudi serijo LEGRIA FS300, namenjeno uporabnikom, ki iščejo veliko kakovost slike, vendar še ne potrebujejo posnetkov visoke ločljivosti. Serijo LEGRIA FS300 sestavljajo kakovostne videokamere standardne ločljivosti, za čudovite domače posnetke. Vsem modelom so skupne napredne snemalne funkcije in tehnologije, kot so Canonovi video objektivi, nov dinamični stabilizator slike ter funkciji Video Snapshot in Pre REC.

Funkcija hitrega polnjenja in dolga zdržljivost baterij omogočajo popolno izkoriščenost videokamer.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati