Digitalni kopirni stroj Canon PC-D440

Digitalni kopirni stroj Canon PC-D440

Digitalni kopirni stroj Canon PC-D440

Canon je predstavil nov vsestranski kompakten namizni kopirni stroj z možnostjo obojestranskega izpisovanja, namenjen osebni uporabi ali v majhnih pisarniških okoljih. PC-D440 bo nadomestil modela Canon PC-D320 in PC-D340, uporabnikom pa prinaša dodatne prihranke energije, časa in stroškov.

Kopirni stroj je idealna rešitev za podjetja, ki pogosto kopirajo, občasno pa tudi tiskajo in skenirajo dokumente, saj PC-D440 ponuja vse potrebno za učinkovito kopiranje in tiskanje, vključno s hitrim zagonom iz stanja pripravljenosti in kartušo vse-v-enem za stroškovno učinkovito uporabo. Hitreje kopira in tiska, je manjših mer in ima enostavno nadzorno ploščo, zato je idealna izbira za uporabnike, ki želijo nadomestiti obstoječi kopirni stroj.

Izboljšana storilnost s hitrejšim kopiranjem in tiskom
PC-D440 ima certifikat Energy Star in v stanju pripravljenosti porabi samo 3 W energije. Ima izboljšane zmogljivosti z 22 kopijami na sekundo, kar je idealno za kopiranje obsežnejših dokumentov. Tiskalnik uporablja nekaj ključnih Canonovih tehnologij ter tako zagotavlja hiter izpis prve strani po zagonu iz stanja pripravljenosti in kratek čas izdelave prve kopije (FCOT) samo 9 sekund. Zaradi teh zmogljivosti je eden najučinkovitejših kopirnih strojev na trgu.

Glavna prednost PC-D440 je zmožnost kopirati večstranske dokumente s hitrostjo 20 strani na minuto s pomočjo samodejnega podajalnika dokumentov. To pa je skoraj tako hitro kot večkratno kopiranje enega samega dokumenta.

PC-D440 ima integriran sistem obojestranskega tiska, ki omogoča tiskanje obojestranskih dokumentov. Poleg dejstva, da občutno skrajša čas in trud, vložen v ročno obojestransko tiskanje, to tudi izboljša proces tiskanja brošur in omogoča ustvarjanje dokumentov profesionalnega videza.

Povečana uporabnost
Da bi zagotovil čim boljšo kakovost kopiranja vsem uporabnikom, ima PC-D440 prijazno nadzorno ploščo, z enostavnim dostopom do uporabnih funkcij, kot so »zmanjšaj«, »povečaj«, »2 dokumenta na enem listu« in »elektronsko združevanje« z enim samim gumbom. Ima tudi gumb za prekinitev opravil, tako da zagotavlja popolno funkcionalnost vsem uporabnikom.

Naprava omogoča tudi obojestransko kopiranje osebnih izkaznic na eno samo stran papirja, opravila, ki se ga pogosto poslužujejo turistične agencije in vladne ustanove ter s katerim prihranijo precej časa.

PC-D440 bo v Evropi na voljo februarja 2010.

Osnovni podatki:
• 22 kopij na minuto, lasersko kopiranje in tiskanje
• Kompaktno ohišje
• Prva kopija v 9 sekundah ali manj
• Podajalnik papirja za 35 listov
• Tehnologija Quick First-Print za kratek čas zagona
• Kopiranje osebnih izkaznic, kopiranje dveh dokumentov na eno stran, povečava 50− 200% in elektronsko združevanje
• Majhna poraba energije samo 3 W v stanju pripravljenosti
• Kartuša vse-v-enem omogoča stalno visoko kakovost izpisov in stroškovno učinkovito tiskanje
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati